Dr. Crisan Nicolae
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Crisan Nicolae

Dr. Crisan Nicolae - profesor, medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Crisan Nicolae - profesor, medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

maternitatea Bucur

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55/ 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Crisan Nicolae?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr meu de suflet ☺
De Ene Mirela pe 30 Octombrie 2017

Am nascut 2 copii cu dr Crisan. Este extraordinar! Ma ingrasasem mult (40 kg) si nu m-a certat, fiecare femeie reactioneaza in felul ei in sarcina. Credeam ca nu o sa fie prezent na nasteri, dar a venit imediat cand a fost momentul sa nasc in ambele dati. Intradevar vorbeste putin dar cu folos. L-am respectat si admirat f mult. Simte starile gravidei si te ajuta fara sa-i spui, am numai cuvinte de lauda. Bravo!

Dr. Crisan Nicolae - adresa cabinet
De Adriana pe 09 August 2013

As dori adresa cabineteului unde profeseaza dnul dr. Nicolae Crisan.

Dr. Crisan Nicolae
De IORDANESCU ROXANA pe 20 Iulie 2013

Si eu am nascut cu dansul. M-a preluat in luna a saptea de la dr. Mihaela Filipescu din Bucur care m-a abandonat, adica a spus ca nu are timp sa vina la spital(2 sapt). Dar sa revin, dr. Crisan un super om in primul rand, sunt de acord cu tine ca nu e "spagar", nu cere de la obraz, se multumeste cu ce-i dai si daca nu-i dai te trateaza la fel. Si pe noi ne vizita in week-end, si urca si la bebelusi sa vada starea copilului (nascut la 34 de sapt, la 1700 gr). S-a pensionat, dar il puteti gasi la o clinica particulara sau pe Blvd Tineretului la un cabinet particular, unde lucreaza cu dr. Camelia Constantinescu. Un om de mare caracter.

Dr. Crisan Nicolae
De O pacienta pe 03 Decembrie 2010

Un doctor foarte bun, intr-adevar comunica destul de putin cu pacientul, daca nu intrebi nu prea spune nimic. Am nascut cu dansul, mi-a urmarit sarcina de la inceput si am fost foarte multumita din toate punctele de vedere. Consider eu ca nu este total dezinteresat de starea pacientilor cum a spus a alta persoana aici, atat timp cat a venit si in week-end sa verifice starea pacientelor sale. Pacat ca s-a pensionat.

Dr. Crisan Nicolae
De Constantinescu patricea pe 07 Septembrie 2010

Un dr. foarte bun, am nascut cu el si a fost o onoare pentru mine si m-am dus la el fara pile. Din contra, medicul cu care trebuia sa nasc intrase in concediu si am fost la dansul si m-a luat sub observatie, fara sa vin cu cunostinte. Acum e la pensie si ii multumesc pentru tot.

Dr. Crisan Nicolae
De Anonima pe 14 Martie 2010

Un medic care astepta numai atentii generoase, dar el este total dezinteresat de starea pacientelor. Bun pentru paciente cu pile de renume. Cautati-va un doctor mai putin renumit.

Contact Dr. Crisan Nicolae

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55/ 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari