Dr. Crisan Ciprian
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Crisan Ciprian

Dr. Crisan Doru Ciprian, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie de sarcina, chirurgie laparoscopica ginecologica, Timisoara.

Dr. Crisan Doru Ciprian, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie de sarcina, chirurgie laparoscopica ginecologica, Timisoara.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Odobescu din Timisoara;
Centrul medical Dr. Crisan;

Lu, Ma, Mi, Jo: 16:00-20:00
Vi: 16:00-19:00

Ai folosit serviciile Dr. Crisan Ciprian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumiri domnului doctor
De FLEKACS ANDREEA pe 10 Septembrie 2013

Ma numesc Andreea si sunt din Otelu Rosu. Am apelat la domnul doctor pentru doua probleme destul de grave, mai exact am avut doua chisturi: unul dermoid si unul de glanda bartolen. Primul chist a avut dimensiunea de 8 cm si al doilea a fost cat un ou de gasca. Niciun medic nu a vrut sa ma opereze la laparoscopic, spunandu-mi ca este prea mare si exista riscul sa mi se sparga in burta. Domnul doctor Crisan a fost singurul care mi-a spus ca se poate opera la laparoscopic si totul a decurs foarte bine. Pe aceasta cale ai multumesc inca o data domnului doctor si il recomand cu toata dragostea.

Foarte bun
De Madalina pe 24 Iulie 2013

Eu am ajuns la el la recomandarea unei prietene in urma unei complicatii pe care ginecologul din Severin nu a depistat-o. Este un doctor foarte bun si fara sa-i dai bani. Este adevarat ca 6 luni am mers doar la cabinet si am platit toate consultatiile, dar a meritat si la spital a primit banii de la sotul meu cand am iesit din sala. Vizita o facea si de 2 ori pe zi si nu va mai spun ca dupa un an, operatia mea de cezariana nu prea se mai vede. Mergeti cu toata increderea.

Un doctor de suflet
De Corina pe 31 Ianuarie 2013

Am nascut cu dl. doctor Crisan in 2010, natural si fara anestezie, datorita lui, fetita mea este astazi cu mine, m-a asistat pe parcursul intregii zile (travaliu si expulzie) si m-a vizitat zilnic de 1-2 ori desi se afla inca in perioada concediului atunci cand am nascut. M-a incurajat sa alaptez, lucru pe care putini medici il fac in ziua de astazi iar pentru mine sprijinul lui a contat enorm. Recomand cu tot sufletul.

Numarul 1
De Mihaela pe 24 Februarie 2012

Mi-ar fi placut sa am onoarea sa fiu asistata la nastere (cezariana sau nu) de aceasta persoana minunata, doar ca a trebuit sa nasc departe de toti si de toate. Continuati sa aveti incredere in el, merita, iar bebe-ul vostru merita tot aurul din lume.

Un doctor foarte bun
De GHERGA DORINELA pe 17 Noiembrie 2011

Nu stiu ce parere au altii,dar pentru mine este un doctor foarte bun,deloc "rece"sau"materialist.Am doi baieti nascuti pe cale naturala si m-a ajutat foarte mult si a avut multa rabdare .
Multumesc mult de tot.

Dr. Crisan Ciprian
De Varzaru lucia pe 12 Septembrie 2011

Fetelor, daca doriti sa nasteti prin cezareana si sa dati o gramada de bani, Dr Crisan Doru Ciprian este persoana potrivita. Dar daca doriti sa nasteti natural cu dl sef de sectie e vai si amar de voi! Bataie de joc! Am trait o experienta neplacuta doar pentru ca am vrut sa nasc firesc cum scrie in Biblie si cum de mii de ani incoace nasc toate femeile de pe Pamant. In concluzie, pentru ca nu am acceptat sa fac cezariana (pentru ca trebuie sa-mi dau acordul) a trebuit sa stau 33 de ore cu apa rupta din care 22 de ore in travaliu cu dureri, fara sa ma dilat. Oxitocina am primit-o dupa 11 ore de la ruperea apei, iar aceasta a fost administrata cu picatura pe o perioada foarte indelunfgata astfel ca nici nu si-a facut efectul. Copiilul meu a fost expus la riscuri foarte mari. In fine, concluzia mea este: se spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, dar eu voi spune ca la pomul laudat sa nu te deranjezi sa te mai duci deloc.

Dr. Crisan Ciprian
De Cris pe 31 Mai 2011

Un doctor "rece", materialist si care nu stie sa comunice cu pacienta. Are tarife foarte mari si s-ar putea sa aveti si surpriza sa nu va asiste la nastere dupa ce 9 luni de zile ati fost pacientele lui (am patit-o personal, cand cu o saptamana inainte de nastere mi-a spus ca ma asista la nastere la clinica aleasa de mine doar daca nasc cu cezariana, altfel pot sa caut pe altcineva).

Dr. Crisan Ciprian
De Mariana pe 14 Aprilie 2011

Ii sunt recunoscatoare pentru rabdarea si stiinta pe care a avut-o cu mine si cu puiutul meu. Mai rar am intalnit un doctor in care sa am toata increderea.

Dr. Crisan Ciprian
De Oana pe 16 Februarie 2011

Un doctor foarte bun care are si rabdare.

Dr. Crisan Ciprian
De Ela pe 11 Ianuarie 2011

Cred ca am gasit doctorul perfect pentru mine. Bun profesionist si "uman". Ii multumesc pentru mine si pentru comoara de fetita ce mi-a adus-o pe lume.

Contact Dr. Crisan Ciprian

Adresa

Salcamilor, 22, Timis, Timisoara

Telefon 0745.615008
0256.481613
0256.467438
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari