Dr. Cremeneanu Nina Melania
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Cremeneanu Nina Melania

Dr. Cremeneanu Nina Melania medic primar obstetrica - ginecologie, ecografie ginecologica, planificare familiala si citodiagnostic, Spitalul Valenii de Munte.

Dr. Cremeneanu Nina Melania medic primar obstetrica - ginecologie, ecografie ginecologica, planificare familiala si citodiagnostic, Spitalul Valenii de Munte.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Valenii de Munte

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.595.565 / 0344.104.410 / 0728.501.520

Ai folosit serviciile Dr. Cremeneanu Nina Melania?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nota 10 cu felicitari
De Ene sorina pe 03 Februarie 2012

Prima fetita am nascut-o afara, pe a doua la Brasov, la clinica Eva. Eu sunt din Ploiesti si am apelat la dr. Cremeneanu pentru ca dr. de la Brasov nu raspundea la telefon, draguta, amabila, profesionista si mai presus de toate un OM deosebit, apelati cu incredere pentru ca e pusa la punct cu toate noutatile, stie meserie si are stil unic de a te relaxa, cabinetul este impecabil si dansa are motivatia meseriei, eu sunt foarte multumita si am dus la dansa pe toate prietenele mele. Felicitari doamna doctor!

Dr. Cremeneanu Nina Melania
De DANIELA ROSU pe 14 Februarie 2011

Am cunoscut-o pe aceasta doamna doctor acum 6 ani, pe cand lucra in cadrul centrului Panaceea. Mi-a descoperit o tumora, a carei existenta s-a confirmat si in urma altui consult efectuat intr-o clinica din afara Romaniei. Tot ceea ce a diagnosticat dansa, a fost real, prin urmare nota 10. Acum voi cere o programare la un nou consult, la noul sediu unde activeaza. De ce? Pentru ca mi-a castigat increderea, chiar daca la comunicare, se mai poate lucra. Tot respectul.

Contact Dr. Cremeneanu Nina Melania

Adresa

Nicolae Iorga, 10, Prahova, Valenii de Munte

Telefon 0244.595.565 / 0344.104.410 / 0728.501.520
Site www.spitalulvaleni.ro
Email spitalvaleni@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari