Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; centru medical

Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela

Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela, medic primar obstetrica ginecologie, cu competente In colposcopie, ultrasonografie obstetrica si ginecologie, supraspecializare in reproducere umana asistata si infertilitatea cuplului.

Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela, medic primar obstetrica ginecologie, cu competente In colposcopie, ultrasonografie obstetrica si ginecologie, supraspecializare in reproducere umana asistata si infertilitatea cuplului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

luni â?? Regina Maria â?? telefon: +40 219268, str. Hatmanul Arbore 15-19 (zona Dorobanti);

marti si joi â?? Regina Maria â?? tel. +40 219268, str. Brodina 5B (zona Baneasa);

miercuri â?? clinica Med New Life â?? tel. +40 213263999, str. Romulus 57, (zona Unirii);

zilnic, program de consultatii 09:00 â?? 12:00 â?? Spitalul de Urgenta Floreasca, tel. +40 215992300, calea Floreasca nr. 8

Ai folosit serviciile Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela
De Dana pe 10 August 2010

Este foarte buna. Cat de curand o sa ajung si eu la dansa, cred ca ea ma va salva de infertilitate. Am vazut-o pe la multe emisiuni si imi place cum explica. Dumnezeu sa o ajute in continuare.

Contact Dr. Cotarcea Pompilia Gabriela

Adresa

Calea Floreasca, 8, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.599.2300
Site www.gabrielacotarcea.ro
Email contact@gabrielacotarcea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari