Dr. Cosma Lorenzina
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Cosma Lorenzina

Dr. Cosma Lorenzina medic primar obstetrica ginecologie, Hoble Cabinet Medical.

Dr. Cosma Lorenzina medic primar obstetrica ginecologie, Hoble Cabinet Medical.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Hoble Cabinet Medical

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0259.416.092 / 0744.556.636

Ai folosit serviciile Dr. Cosma Lorenzina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Jalnica
De Necunoscut pe 06 Decembrie 2017

O singura data am fost la ea si mi-a fost deajuns.... Atat “doamna” doctor cat si asistenta ei sunt doua flegmatice ! Nu recomand absolut deloc 👎🏻

Dr. Cosma Lorenzina
De Florica pe 30 Septembrie 2016

Un medic foarte bun. Am un copil minunat din iunie 2016!

Dr. Cosma Lorenzina
De David Daniela pe 21 Aprilie 2013

Foarte multumita.

Jalnica
De Analia pe 28 Septembrie 2011

Eu am nascut cu ea, prin cezariana in 2009. Pe timpul sarcinii mi s-a parut O.K., dar comoprtamentul ei inanite si dupa cezariana a fost execrabil. In cazul meu s-a stiut din timp ca va fi cezariana, din cauza altor probleme pe care le-am avut mai demult. Nu m-a anuntat din timp data la care a programat cezariana, m-a luat pe nepregatite si nici nu voia sa vorbeasca cu mine. Trebuia sa scot "cu clestele" informatiile de la ea. In fine, mi-a "scos" copilul la 38 saptamani pentru ca, conform ei "dupa 37 saptamani, plamanii copilului sunt complet formati si poate sa respire singur fara nici o problema". Dar nu a fost chiar asa. Copilul a avut probleme cu respiratia, s-a invinetit si a stat la incubator o zi. Si era copil perfect sanatos, 3,7kg, a luat nota 9/10. Dr. neonatolog mi-a spus ca au fost probleme cu bebe dupa ce l-a scos si m-a intrebat de ce am facut cezariana la 38 saptamani, ca a fost prea repede. Va inchipuiti cum m-am simtit eu in momentul acela. Pe scurt, nu mai vreau nici macar sa aud de "doamna doctor Cosma Lorenzina"!! Execrabil!!!

Dr. Cosma Lorenzina
De Ioana pe 16 Februarie 2011

Ok.

Contact Dr. Cosma Lorenzina

Adresa

Calarasilor, 39, Bihor, Oradea

Telefon 0259.416.092 / 0744.556.636
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari