Dr. Cornea Valeriu Vinitius
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cornea Valeriu Vinitius

Dr. Cornea Valeriu Vinitius - medic primar obstetrica - ginecologie. cu competenta in colposcopie, citodiagnostic si endoscopie ginecologica.

Dr. Cornea Valeriu Vinitius - medic primar obstetrica - ginecologie. cu competenta in colposcopie, citodiagnostic si endoscopie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

pentru detalii si programari puteti suna la nr de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Cornea Valeriu Vinitius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Pacient
De Cecilia pe 13 Iulie 2017

Dupa o operatie gresita la BRAILA de doctorul TOVARNAC am fost reoperata de domnul doctor Cornea Valeriu care este un om de o professionalitàte si de o modestie extraordinara.Daca la Braila doct TOVARNAC mi -a zis ca am Cancer. ..numai pentru ciubuc. ei bine nici vorba de asa ceva pentru ca a reparat domnul doctor CORNEA greseala lui si inca traiesc...Cu deosebita stima si respect pentru tot ceia ce face domnul doctor CORNEA VALERIO

CEL MAI BUN
De Bunescu ana pe 15 Iulie 2016

Am adus pe lume un baietel frumos si sanatos ,toata sarcina am fost sub supravegherea domnului doctor si a sotei Cornea Alina .Tot respectul ptr cei doi medici.Va multumesc ptr bebicul meu!!

Doctor Cornea Valeriu Vinitius
De Makcsimovic Maria pe 14 Decembrie 2015

Buna ziua ,
Sunt o persoana din provincie si avut o problema ginecologica, m-am internat la Spitalul Polizu. Acolo am vazut ceva ce nu credeam ca poate exista in spitalele tarii mele.
O ceata de ingeri asistente si cativa arhangheli doctori trateaza bolnavele cu bunatate si sensibilitate,OMENIE si mai presus de orice cu PROFESIONALISM.

Sunt geniali,extraordinari! Ar trebui sa ii cunosteti oameni buni!

Domnule ministru al sanatatii avem aici VALORI NATIONALE ,pastrati-le!
Studiaza o viata pentru a ne salva pe noi de la moarte. Cinste lor!!
Pe mine m-a salavat ingerul meu pazitor Doctorul Cornea Valeriu , care pe data de 19 noiembrie la ora 9 dimineata m-a operat. Ii sunt recunoscatoare pana la moarte,

Sarut mana domnule doctor!!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

ACADEMIA POLIZU si tara mea ROMANIA!

RESPECT!!
De CORBAN ANTONIA pe 06 Octombrie 2015

este un OM MEDIC nu un medic om

Cel mai bun medic
De Matache estera lacramioara pe 02 Martie 2014

Cel mai de incredere medic pe care l-am intalnit pana acum, cred ca este singurul care iti ofera atata liniste, mai ales ca nicio femeie nu se simte confortabil cand ajunge in fata medicului ginecolog, are o bunatate rara intalnita in zilele de azi in spitalele din Romania. Sa ii de-a Dumnezeu sanatate multa.

Un om extraordinar
De OLARU NADIA pe 15 Octombrie 2013

Datorita acestui doctor eu am primul meu copil, a fost singurul care a riscat o operatie de fibrom in luna a 4-a de sarcina. Va dati seama ce minune? Pentru mine este un om unic, ii sunt vesnic recunoscatoare!

Oameni care fac minuni - Dr. Valeriu Cornea
De Mara Bindar pe 16 Martie 2012

Daca astazi ma bucur de zambetul copilului meu, este datorita bunului Dumnezeu, care a facut minuni prin mainile acestui extraordinar doctor. M-a operat de polip endometrial, dupa o sarcina pierduta; mi-a dat in primul rand speranta, intr-un moment in care credeam ca fericirea maternitatii imi este interzisa. In al doilea rand, atunci cand speranta a devenit certidudinea unei sarcini, mi-a dat increderea ca pot aduce pe lume un copil sanatos. Ii multumesc domnului doctor pentru toata atentia si ii sunt sincer recunoscatoare.

Dr. Cornea Valeriu Vinitius
De Gina bratu pe 30 Aprilie 2011

Si eu am nascut cu el fetita. Omul asta inspira atata liniste si incredere. Nu am avut nicio problema post-operatorie, avand cezariana. Fetita, nici atat. Jos palaria pentru domnul doctor, tata si el a doua fete!

Dr. Cornea Valeriu Vinitius
De Camelia pe 29 Decembrie 2010

Este un medic exceptional, un medic pentru care eu am toata stima si respectul. Pe mine m-a operat la san, aveam niste noduli si am fost foarte multumita de dansul. Este un medic foarte bun, bland si are o bunatate foarte rar intalnita in spitalele din Romania.

Contact Dr. Cornea Valeriu Vinitius

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 021.2125.635
Site www.polizu.ro
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari