Dr. Constantinescu Gheorghe
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantinescu Gheorghe

Dr. Constantinescu Gheorghe medic primar, sef sectie, doctor in stiinte medicale, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

Dr. Constantinescu Gheorghe medic primar, sef sectie, doctor in stiinte medicale, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Constantinescu Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor
De Tanase mioara pe 04 Iunie 2016

Cu ajutorul Domnului Doctor am nascut 2 copii sanatosi multumesc domnule Doctor.

NU SUNT DE ACORD
De Diana pe 29 Iulie 2015

Din pacate,acest doctor care este aclamat de toate persoanele de pe acest forum este chiar doctorul care mi-a omorat mama.Imi pare rau pt dansul si nu stiu in ce stare este acum, dar nu pot ierta eroarea care i-a costat viata mamei mele.

Un medic uman
De Stancu penelopa pe 06 Martie 2014

Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca, a adus sute de copii pe lume, a tratat, a sfatuit, a ajutat, a facut totul cu pasiune, dragoste, daruire. Merita un dram de speranta, recunostinta. Sa ne rugam pentu dansul. Acest medic face intradevar parte din "doctorii fara de arginti".

Dr. Constantinescu Gheorghe
De Sabina pe 31 Mai 2013

Buna, am citit pe un alt forum ca dl dr. Constantinescu a fost transferat de la spitlaul universitar la sp Elias la inceputul anului 2013, apoi din nou la Sp Universitar, iar in prezent recunoaste persoane, merge, se imbraca singur. Sa fie reala informatia? Ar parea incredibil, dar se intampla multe minuni date de Dumnezeu. Nu mai poate practica medicina, din pacate. Urez insanatosire si tot bine pe care dansul le-a facut atator mamici si copii sa se intoarca acum asupra dansului. Un om in adevaratul sens al cuvantului!

Sanatate!

Sabina

Rugaciune pentru insanatosire
De Stoean elena pe 21 Ianuarie 2013

Sa ne rugam impreuna pentru insanatosirea dr. Constantinescu! Sa ne rugam sa nu se stinga, ca si doctorul Balan Costica - Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dr. Constantinescu Gheorghe
De Iulia pe 01 Octombrie 2012

Of, exact pe 10 august 2011 m-a ajutat sa o nasc pe fetita mea. Dumnezeu sa-l ajute sa se recupereze cat mai repede! Multumesc mult!

Raspuns
De Ion florina pe 28 Septembrie 2012

Necazul s-a intamplat pe 10 august 2012, nu stiu cum se simte, dar puteti suna pe nr. de tel al dansului v-a raspunde fiul, care este la fel de dragut ca si dl doctor.

Multa sanatate dl dr
De Iulia pe 07 Septembrie 2012

Aveti dreptate ca e un dr. extraordinar, si eu am nascut cu dansul doi copii, fetita am nascut-o chiar acum un an. Vroiam sa va intreb cand s-a intamplat acest necaz si daca stiti cum se mai simte acum. Cu multumire, Iulia.

Extraordinar dr, fara el poate ca nu erati nici voi
De SABINA pe 04 Septembrie 2012

Dr. Constantinescu este un dr extraordinar, nu trebuie sa generalizati, v-a salvat viata.

Dr. Constantinescu Gheorghe
De SABINA pe 04 Septembrie 2012

Dumnezeu sa il ajute. Mi-a salvat viata mie si copilului meu. Daca dansul nu era, fata mea nu era acum in bratele mele.

Contact Dr. Constantinescu Gheorghe

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari