Dr. Constantinescu Carmen
19 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Constantinescu Carmen

Dr. Constantinescu Carmen medic specialist obstetrica-ginecologie, comptenta colposcopie in cadrul Centrului Medical Sanador.

Dr. Constantinescu Carmen medic specialist obstetrica-ginecologie, comptenta colposcopie in cadrul Centrului Medical Sanador.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Constantinescu Carmen?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Ramona I pe 24 Martie 2018

Un medic atent, glumet, deschis, te face sa te simti comod la consult. Am nascut la dansa si totul a decurs perfect! Nu este specialista pe infertilitate asa cum scrie in titlu intrucat mie, inainte de a ramane insarcinata mi-a facut o serie de analize in urma carora urma sa decida daca e necesar sa ma trimita la un specialist pe infertitlitate sau nu. Nu a fost cazul din fericire!

Nu face NVDC
De Raluca pe 04 Ianuarie 2018

La cea de-a doua sarcina, am hotarat sa merg la doamna doctor Comstantinescu.
A fost intradevar amabila si sincera. Eu mi-am dorit sa incerc NVDC iar dumneaei mi-a spus din start ca nu face asa ceva. Este de apreciat sinceritatea, ceea ce insa nu mi-a placut, este faptul ca mi-a dat cu scop informativ, un document in care erau mentionate riscurile asociate cu NVDC. Documentul respectiv nu facea referire la niciun studiu sau sursa oficiala si am avut senzatia ca scopul lui este de a speria, nu de a informa. M-am documentat mult cu privire la NVDC, dar nu voi comenta informatiile din document, deoarece nu am nicio pregatire medicala.

Nu recomand!
De Daniela pe 21 Iulie 2017

Ha ha, acum am vazut ca scrie in descriere "specialist in fertilitate". Pe naiba! Pe mine, dna Dr Constantinescu Carmen, m-a trimis acasa si mi-a recomandat sa astept sa raman insarcinata si ca abia atunci ne mai vedem. In situatia in care eu am ovare micropolichistice. Ma intreb, ce trebuia sa astept acasa, pe Sf. Gabriel? Asta in urma cu un an.
Dupa 6 luni in care am vazut ca nu raman insarcinata am inceput sa ma duc si la alti medici. Momentan urmez tratament pentru stimulare ovariana.
In concluzie, NU recomand!

Intrebare
De Oana pe 15 Martie 2017

Stie cineva daca doamna dr mai colaboreaza cu spitalul cf2? pe site-ul spitalului nu este enumerata echipa medicala, iar la telefon nu raspunde nimeni. Multumesc

Intrebare
De Alexandra pe 01 August 2016

Stie cineva daca doamna dr mai colaboreaza cu spitalul cf2? Multumesc

O recomand cu toata increderea!!!!!
De Adela pe 13 Iunie 2016

Cred ca este un medic extraordinar, Dna doctor inca are colaborare cu CF2, eu nasc cu dansa saptamana viitoare la CF2.

Un medic exceptional!
De Anna pe 22 Septembrie 2015

Un medic exceptional! Din pacate (pentru nastere, in cazul celor ce nu isi permit), nu mai lucreaza la spitalul CF2, ci doar la maternitati private.

Un medic de nota 10+
De Nitu Luiza-Florentina pe 09 Octombrie 2014

Buna ziua,sunt pacienta doamnei doctor si am nascut pe 12.05.2014 si o recomand cu multa caldura si incredere deoarece eu am fost foarte multumita de prestatiile dumneaei, daca ar fi un medic complex (adica pe mai multe domenii nu as ezita sa merg). Va pup doamna doctor si va doresc tot binele din lume.

Mai rar asa OM si MEDIC
De Dedu Raluca pe 08 Octombrie 2014

Si eu sunt pacienta doamnei doctor.Este un medic de exceptie. In primul rand este deschisa si glumeata, te face sa te simti ca la o prietena in vizita, nu ca la un medic. E grozava.

Mii de multumiri
De Andra dicea pe 11 Iunie 2014

Am nascut si eu cu dna doctor Constantinescu pe 21.02.2014, la CF2. Mi s-au rupt membranele acasa, cand am ajuns in sp la 11:30 dna doctor nu era, am sunat-o si imediat a ajuns in spital, iar la 14:05 am dat nastere fetitei noastre de 2390. M-am refacut foarte repede dupa nastere si urmatoarea sarcina tot dna doctor vreau sa o monitorizeze. Este un om deosebit! O recomand cu mare încredere!

Contact Dr. Constantinescu Carmen

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari