Dr. Conci Stelian
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Conci Stelian

Dr. Conci Stelian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Conci Stelian.

Dr. Conci Stelian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Conci Stelian.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Conci Stelian

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.252.6890 / 0722.315.572 / 0722.664.420

Ai folosit serviciile Dr. Conci Stelian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nastere
De Croitoru catalina pe 31 Octombrie 2016

Un medic foarte bun.Un om cald,sensibil si care isi iubeste meseria.Datorita dansului am un baietel de 7 ani perfect sanatos. Multa sanatate ii doresc si la cati mai multi medici asemeni dansului sa avem in Romania

Un medic de nota 10+
De STOIACOVICIU ADRIANA pe 27 Octombrie 2013

Eu sunt din Resita si medicul meu ginecolog m-a trimis la dumnealui pentru o problema de san. Dr. S. Conci este un medic de exceptie, un ecografist foarte bun, un om cald si sensibil. Tot dumnealui mi-a dat si un tratament hormonal foarte bun. Il recomand cu toata încrederea si responsabilitatea pe Dl. Dr. S. Conci.

Dr. Conci Stelian
De Grunwald roxana pe 11 Septembrie 2013

Buna ziua, ati putea sa ma ajutati cu o informatie legata de dr. Conci? Vazand ca sunteti pacienta fidela a dansului, puteti sa imi spuneti daca mai lucreaza, cabinet privat undeva sau mai e activ? Va multumesc anticipat, R. Grunwald.

Medic foarte bun
De Nicoleta pe 26 Ianuarie 2013

Este medicul meu de "suflet". Merg la dumnealui de 17 ani, mi-a adus pe lume copilul, un medic foarte bun, specializat, calificat, tot timpul la curent cu noutatle. Il recomand cu toata increderea.

Un doctor foarte bun
De CARMEN PARASCHIV pe 07 Ianuarie 2013

Merg la domnul doctor din 1990, sunt pacienta dumnealui de atatia ani, si a ramas la fel de bun profesionist, un om pregatit si un om cu suflet. Multumesc domnule doctor!

Dr. Conci Stelian
De Daniela diaconescu pe 25 Martie 2011

Sunt pacienta d-lui dr. Conci din anul 1998. In urma controalelor regulate, am fost diagnosticata cu displazie mamara, iar dupa cativa ani, displazia s-a transformat intr-un chist bine delimitat la sanul drept si am fost operata de dl dr. Conci, acum 9 ani si sunt ok. Inainte de a face interventia chirurgicala, am fost si la Fundeni, unde mi s-a spus ca trebuie scos tot sanul. Voi, fetelor ce ati fi ales? sa fie scos doar chistul sau sa vi se extirpe tot sanul? Am 51 ani, sunt ok si nu am facut chimioterapie pentru ca nu era cazul. Daca era dupa doctorii de la Fundeni as fi ramas fara par pentru ca obligatoriu faceam chimioterapie. Concluzie: aveti incredere in dl. dr. Conci. Eu merg in mod regulat la consultatie si am deplina incredere in acest doctor.

Dr. Conci Stelian
De Circiumaru andreea cristina pe 11 Ianuarie 2011

Dr. Conci Stelian, un doctor bun specialist, intelegator, sunt pacienta dansului si sunt multumita din plin. Am gasit un om cu suflet, ma ajutat pana acum sa am o sarcina sanatoasa si sa am incredere in tot ce face pentru mine si bebe.

Contact Dr. Conci Stelian

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 29-35, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.252.6890 / 0722.315.572 / 0722.664.420
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari