Dr. Colta Lucian
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Colta Lucian

Dr. Colta Lucian medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

Dr. Colta Lucian medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Orasenesc Beclean

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0263.343.067 / 0263.343.066

Ai folosit serviciile Dr. Colta Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar!!!
De Paula pe 05 Februarie 2017

Nu am întâlnit un doctor mai bun ca domnul Colța!!! Pe lângă faptul că are o pregătire exemplară si fără îndoială multă dăruire meseriei sale are un suflet de aur,o bunătate ieșită din comun!!! Pentru dânsul nu contează cine esti, te va trata și îngriji la fel . Nasterea e un moment sensibil din viața unei femei și are nevoie de toată atenția și grija din lume! Dacă acest lucru nu se întâmplă ,rămâne cu o greutate în suflet ,în momentul când o femeie își aduce aminte de nașterea sa trebuie să fie unul fericit nu umbrit de răutatea celor care aveau datoria ajute viitoarea mămică pentru a aduce un înger pe lume! Pentru asta îi voi rămâne recunoscătoare doctorului Colța, m-a tratat cu multă sensibilitate,răbdare,bunătate si în ultimul rând mi-a oferit încrederea că totul va fi bine!!!

cel mai bun ginecolog din Bistrita
De Alexandra pe 18 Octombrie 2016

De departe cel mai bun doctor ginecolog din Bistrita. Mi-a urmarit cele 9 luni de sarcina, am nascut cu dumnealui la spitalul judetean si pot spune ca este un doctor extraordinar!! Profesionalism si rabdare la cel mai inalt nivel. Il recomand tuturor femeilor si viitoarelor mamici

Intrebare
De Flory pe 10 Mai 2016

Imi poate spune cineva nr de tel actual, valabil pt programari? Sau unde exact este localizat cabinetul din Bistrita? Merci

Cel mai bun medic ginecolog !!!
De Tompa Viorica pe 17 Octombrie 2015

Pentru mine este cel mai bun medic ginecolog pe care l-am întâlnit până acum. Îi sunt recunoscătoare pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume ce-a mai frumoasă fetiță ♡ , ea este bijuteria ce-a mai de preț a familiei noastre. Îi doresc domnului Dr. Colța Lucian multa sănătate și putere de munca !!!

Multumiri!!!
De Lazar Mihaela pe 08 Februarie 2014

Pentru mine este cel mai bun medic ginecolog caruia ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume o dulceata de fetita si pe care il recomand cu toata increderea tuturor femeilor. Multa sanatate Dr. Colta si putere de munca!

Multumiri!
De Anamaria pe 29 Iulie 2012

Am facut multi ani tratament pentru sterilitate la clinici renumite din tara, dar in zadar. Cand aproape renuntasem o prietena mi l-a recomandat pe dr.Lucian Colta. A fost acea minune de care ai parte o singura data in viata pentru ca, acum am o fetita minunata, bijuteria intregii familii! Despre dr. Colta? Profesionalism, rabdare, calm, omenie, daruire si as putea continua mult si bine. Din partea mea pentru dansul? Mii de multumiri!

Dr. Colta Lucian
De Florina pe 11 Iulie 2012

Buna ziua. Eu merg la domnul dr. de aproape 2 ani si sunt foarte multumita, sunt insarcinata in luna a 3 si totul decurge foarte bine cu ajutorul dansului. Il recomand tuturor femeilor.

Profesionist
De Ella pe 11 Mai 2012

Doar de o luna si ceva merg la el, insa atata rabdare cata poate avea cu fiecare pacient, nu am mai vazut la niciun dr., desi am fost la multi pana acum, inclusiv si in afara Bistritei. Am remarcat si eu profesionalismul dansului, de aceea sunt increzatoare in el si il recomand cu incredere.

Dr Colta Lucian
De Claudia pe 14 Aprilie 2012

Buna. Eu sunt la a doua sarcina si am optat tot pt d-nul dr Colta, deoarece e un adevarat profesionist. Pe langa faptul ca stie sa explice in termeni uzuali fiecare grija care te bantuie in timpul sarcinii, stie si sa aiba o atitudine relaxata, chestii care iti dau incredere. Iar in opinia mea increderea este cel mai important lucru atunci cand iti pui practic viata ta si a pruncului nenascut in mainile cuiva. D-nului dr. ii doresc multa sanatate si putere de munca!

Buna
De Flori pe 28 Septembrie 2011

Cel mai bun medic... recomand la toate femeile; pe mine m-a tratat foarte bine pana am nascut... la nastere a venit la 4 si m-a asistat; multumesc mult dr. Colta. Sanatate si forta de munca! Mesajele jignitoare nu trebuie luate in seama.

Contact Dr. Colta Lucian

Adresa

1 Decembrie 1918, 65, Bistrita-Nasaud, Beclean

Telefon 0263.343.067 / 0263.343.066
Site www.spitalbeclean.ro
Email administrativ@spitalbeclean.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari