Dr. Cojocaru Camelia
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Cojocaru Camelia

Dr. Cojocaru Camelia, medic ginecolog.

Dr. Cojocaru Camelia, medic ginecolog.

ginecologie

ginecologie

Cabinetul Medis

Ai folosit serviciile Dr. Cojocaru Camelia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Cojocaru Camelia
De Horvath Larisa pe 19 Septembrie 2015

Cu mult drag scriu aceste randuri si nu pot sa va spun decat ca doamna doctor este un adevarat profesionist, un om cald si prietenos. Am vrut sa nasc natural si a stat pana in ultimul moment langa mine si m-a sustinut! Mult respect si abia astept urmatoarea sarcina...cu siguranta si de aceasta data imi va fi alaturi doama doctor!

respect
De Roxana pe 03 Septembrie 2015

Un suflet cald si un profesionist adevarat! tot respectul cuvenit!

Multumiri.
De Dana busuioc pe 07 Iulie 2012

Datorita d-nei dr. Cojocaru. Am si eu o minune in varsta de 1 an si 6 luni, deci trageti concluziile daca in alta parte nu mi s-au dat sanse de a duce o sarcina la sfarsit, d-na dr m-a incurajat si cu tratamente prescrise de dumneaei si un pic de dar de la Dumnezeu suntem acum foarte bine. Multumim doamna dr. si ne mai vedem.

Dr. Cojocaru Camelia
De Sandu cristina pe 13 Noiembrie 2010

Sunt foarte multumita de dr. doctor, este o femeie minunata. Ii multumesc din suflet pt ca m-a ajutat cu sarcina.

Dr. Cojocaru Camelia
De Ana maria pe 28 Octombrie 2010

Am nascut cu doamna dr. Cojocaru Camelia, sunt foarte multumita, s-a ocupat de mine si inainte si dupa nastere, foarte grijulie, foarte atenta, iar operatia arata super. Mi-a spus exact ce sa fac dupa nastere, a venit la salon in fiecare zi, a avut rabdare cu mine, mi-a explicat foarte calm tot ceea ce aveam de facut. Va ramane dr. mea si la a II-a nastere.

Contact Dr. Cojocaru Camelia

Adresa

V.Alexandri, 9, Iasi, Iasi

Telefon 0332/801778
Email danachiriac63@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari