Dr. Civig Corneliu Ioan
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Civig Corneliu Ioan

Dr. Civig Corneliu Ioan medic ginecolog din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr. Dumitru Popescu" din Timisoara.

Dr. Civig Corneliu Ioan medic ginecolog din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr. Dumitru Popescu" din Timisoara.

obstetrica – ginecologie

sectia clinica Obstetrica – Ginecologie nr. 4

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr. Dumitru Popescu" din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.491.707 / 0256.491.708 / 0256-491709

Ai folosit serviciile Dr. Civig Corneliu Ioan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Civig Corneliu Ioan
De Alina pe 20 Octombrie 2013

Un om deosebit, un doctor cu inima, am nascut doi copii cu dansul, intotdeauna m-a tratat cu respect. Ii multumesc pentru asta si ii doresc ca Dumnezeu sa-i intoarca inzecit inapoi binele care l-a facut.

Am fost operata de dl dr.
De Esty pe 20 August 2012

Am fost operata de dl dr. Civig in anul 2000, e un om deosebit si un dr. extraordinar. Am avut 39 de ani si mi-a scos uterul deoarece aveam uter fibromatos si singerari extra ciclu. Dr. de familie mi-a recomandat sa ma opereze dansul deoarece daca exista posibilitatea sa fie un inceput de cancer are experienta si in oncologie, alti dr. te inchid si te trimit la oncolog. Si nu te opereaza aiurea, numai daca el vede ca e neaparat necesar.

Dr. Civig Corneliu Ioan
De Pacienta pe 30 Martie 2011

Multumim ca exista, un om intre oameni si sper sa fii instruit cat mai multi rezidenti, ca asa e de prost sistemul medical din Romania, ca am ajuns sa ne fie frica sa mergem la medici "fara recomandari". Sa-i de-a Dumnezeu sanatate si cat mai multa putere de munca in continuare!

Dr. Civig Corneliu Ioan
De Aneta pe 26 Ianuarie 2011

Am nascut cu dl. dr. Civig si pot sa spun ca isi merita pe deplin toate stelele, la maxim, mai putin tariful, unde nu conditioneaza pe nimeni. Un om deosebit, un profesionist cum rar mai intalnesti in Timisoara, singurul ginecolog in care am incredere si unde imi trimit toate cunostiintele. La dansul nu exista caz nerezolvat.

Contact Dr. Civig Corneliu Ioan

Adresa

Alexandru Odobescu , 1-3, Timis, Timisoara

Telefon 0256.491.707 / 0256.491.708 / 0256-491709
Site www.spitaldpopescu.ro
Email spitaldpopescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari