Dr. Ciuvica Adriana
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Ciuvica Adriana

Dr. Ciuvica Adriana medic primar obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, ecografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie ginecologica.

Dr. Ciuvica Adriana medic primar obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, ecografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Ciuvica Adriana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Parerea mea
De Maria marcela pe 11 Octombrie 2014

Am fost operata de d-na doctor pe 25 septembrie, si nu pot sa inteleg rautatea celor care o vorbesc de rau si o denigreaza, pentru ca nu este numai un profesionist dedicat meseriei si pacientilor, ci un mare om: cu o rabdare infinita, cu o vorba de incurajare pt.fiecare, de un devotament total pt meseria dumneaei. Ii urez din tot sufletul, ca din sanatatea pe care dumneaei o daruieste pacientelor, o parte din ea sa o daruiasca Domnul dansei. Tot respectul si toata admiratia mea pt. doamna doctor si pt omul care este. Va multumesc din suflet Doamna doctor!

Un om si un medic prin excelenta!
De Lungu Cornelia pe 06 August 2012

Este unul din medicii pe care trebuie sa-i tinem in tara cu orice pret.

Un medic excelent
De Cristina Bucur pe 21 Iulie 2012

Aceasta femeie exceptionala a reusit sa salveze mii de femei si a reparat greseala facuta de alti medici care nu isi fac meseria decat din interes. Am nascut cu dansa doi copii sanatosi care au acum 13, respectiv 9 ani. Merita toata stima si respectul cuvenit. Va multumesc pentru ca existati. Cristina / Fetesti

Un doctor excelent
De SIMONA pe 19 Mai 2012

Ii multumesc din suflet pentru tot!

Dr. Ciuvica Adriana
De Mihaela Radulescu pe 21 Martie 2012

Am nascut cu dansa inaintea Craciunului; Este extraordinara, ca dr si ca femeie. Multumim doamna doctor!

Este un doctor de milioane
De SOCEANU FLORENTINA pe 12 Februarie 2012

In 2008 mi s-a depistat tumoare ovariana stanga, chist ovarian drept si fibron, precizez ca aveam 32 ani si nu aveam niciun copil, cand am intrat in operatie mi-a spus ca s-ar putea sa mi scoata tot. I-am spus sa tina cont ca nu am niciun copil si cand am iesit din operatie mi a zis ca a decurs bine operatia.in 2009 mi-a facut un tratament si la 2 luni am ramas insarcinata. In 2010 am nascut tot cu dansa si am nascut un baietel de 3,200. Sa ii dea Dumnezeu sanatate, putere de munca si mult noroc. Cu multa stima, Florentina.

Dr. Ciuvica Adriana
De Ema pe 17 Mai 2011

Nu va mai duceti la Ciuvica, cu cezariana mea aproape ca a dat gres, copilul meu a avut de suferit pt ca s-a hotarat sa faca cezariana la 36 de saptamani fara nici o indicatie medicala si mie nu mi-a spus care sunt riscurile pentru o cezariana facuta prea devreme. Probabil ca are foarte multi pacienti atfel nu-mi explic ce se intampla in ultimul timp, eu cunoscand-o de multi ani.

Dr. Ciuvica Adriana
De Dumitru florentina pe 13 Februarie 2011

Multumiri din inima.

Dr. Ciuvica Adriana
De Roxana pe 03 Ianuarie 2011

Am nascut orin cezariana cu dna doctor si totul a fost ok. Si dupa operatie, deoarece am avut cateva probleme a fost la fel de receptiva ca in timpul sarcinii, raspunzand cu promptitudine solicitarilor mele (deloc putine). Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, un medic foarte apreciat si de colegii de breasla! O recomand cu caldura tuturor celor care vor sa aiba parte de ce este mai bun.

Dr. Ciuvica Adriana contact
De CRISTIAN pe 03 Ianuarie 2011

Am nevoie de numarul de telefon al doamnei dr Ciuvica. Sotia mea este insarcinata in 5 luni si am dori sa nastem cu dansa. Daca cineva ne poate ajuta, va rog, un email la crysswald@yahoo.com sau un apel la 0729.680.999.

Contact Dr. Ciuvica Adriana

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari