Dr. Ciuta Ema
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ciuta Ema

Dr. Ciuta Ema medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Ciuta Ema medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0232.213.000

Ai folosit serviciile Dr. Ciuta Ema?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un medic extraordinar!
De Claudia pe 04 Iunie 2015

Dna dr. Ema CIUTA ... este un medic extraordinar. ... indragostita de profesia pe care o practica ... este o femeie extraordinara, calda, deosebita !
Cu dumneaei rezolvi orice problema ... neplacuta noua,femeilor, iar viitoarele mamici sunt pe maini bune!
Mare pacat ca medicii buni pleaca din tara!
Din pacate, dna dr Ciuta a plecat in Franta cu sotul ei, un alt medic profesionist.
Iasi-ul a pierdut inca 2 medici buni, aplecati asupra meseriei ... iar ca oameni, sunt extraordinari!
Cu tot respectul,
Claudia

O opinie foarte buna
De Catalina pe 31 Martie 2012

Cred ca e cel mai bun medic din lume cu care poti sa discuti orice.

O impresie foarte buna
De Roxana maz pe 08 Ianuarie 2012

Sunt foarte incantata de doamna doctor, am 2 copii ambii nascuti cu dumneaei. Daca iti doresti un medic care are rabdare sa te asculte, cu care sa te sfatuiesti si care sa iti ofere un sfat profesional e cea mai buna alegere cu siguranta. Nu o sa o vezi niciodata imbufnata sau obosita. E medicul perfect.

Dr. Ciuta Ema
De Mazapa elena pe 29 Aprilie 2011

Am nascut cu doamna doctor in 2007, si am numai cuvinte de lauda despre ea. Am comunicat foarte bine si am mers apoi la controale numai la ea. Toate tratamentele au fost bune si m-am simtit bine si vreau sa-i multumesc pentru asta.

Dr. Ciuta Ema
De Craciun daniela pe 11 Martie 2011

O super profesionista.

Dr. Ciuta Ema
De Alina ilie pe 11 Martie 2011

Mergeti pe mana ei.

Contact Dr. Ciuta Ema

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000
Site www.spitalcuzavodaiasi.ro
Email sp_cuzavoda@hih.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari