Dr. Cirstoiu Monica
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cirstoiu Monica

Dr. Cirstoiu Monica medic primar, doctor in stiinte medicale, master in sanatate publica, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, osteodensitometrie tip dexa, manegementul sanitar, manegementul spitalului, contraceptie, supraspecializare in infertilitatea cuplului.

Dr. Cirstoiu Monica medic primar, doctor in stiinte medicale, master in sanatate publica, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, osteodensitometrie tip dexa, manegementul sanitar, manegementul spitalului, contraceptie, supraspecializare in infertilitatea cuplului.

medic primar doctor in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Cirstoiu Monica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Cristina B pe 30 Ianuarie 2018

mi se ridica parul in cap candma gandesc cat timp si bani am risipit mergand la acest medic si macar de rezolvam ceva .. nu recomand !

No comment ..
De Alina pe 01 Iunie 2017

Numai cate 7-8 mil cheltuite la cabinet. Iti face nu ti face consult ea baga 250 lei consult plus 300 eco .. daca ti mai baga si alte chestii ala esti .. mai sunt si alti dr mult mai buni si nu asa heapareti si fara caracter .. plus ca nu se ocupa ea de tine ci ii lasa mereu pe altii .. nu o recomand decat daca nu aveti ce face cu banii ..

rog pareri despre operatia de ruptura de perineu veche cu cistocel si rectocel!
De Elena pe 25 Ianuarie 2017

rog pareri despre operatia de ruptura de perineu veche cu cistocel si rectocel !

Minunata ! Un doctor de nota 1000
De Roxana oguz pe 05 Decembrie 2016

Consider ca doamna ptof Cirstoiu este minunata ! Un medic atent la toate detaliile,, un om deosebit ! Este cel mai bun medic ginecolog ! Nu-mi vine sa cred ca am avut sansa de a intalni un astfel de medic !!!! Felicitari ! Meritati toata lauda si aprecierea ! Se vede ca o faceti din pasiune !!!!!!

Cand nu erau mobile ce facea lumea ?
De Roxa pe 28 Noiembrie 2016

Eu nu cred ca e un motiv de suparare ca nu si da nr de tel . Atat timp cand poti gasi pe cineva din echipa dansei la spital si care va face totul sa iasa bine pt dna prof sau o poti gasi chiar pe dansa nu mi se pare asa grav ca nu isi da nr . Cand nu erau mobile ce facea lumea ? Nu stiu de ce ne am sensibilizat asa .. acum cautam sitale private cu camere de lux si pe vremuri nasteau femeile pe camp sau acasa :)))
Important este ca este un medic bun, echipa danseide la spital e numai din dr buni care fac tot ce se poate sa iasa bine .. cred ca asta e mai important devat un ne care sta in agenda ..

nu va duceti la ea
De Adina Petrescu pe 02 Decembrie 2015

Dr Monica Cirstoiu este o scarboasa, aroganta, f greu de accesat. Daca nu esti trimisa de cineva important, nu ai ce sa cauti la ea. In urma cu 2 ani am facut o embolizare la Dr Dorobat, deci automat am ajuns la celebra dna dr care m-a consultat inainte, dar nu si dupa, deoarece era in strainatate. M-a mai primit la controlul de 1 luna, dupa care mi s-a comunicat de catre asistenta sa o caut la Polisano sau sa merg la medicul meu obisnuit.
Astazi tocmai am fost la ea cu un caz care am crezut ca va prezenta interes: sarcina + fibrom f mare. Am intrebat-o daca pot sa-i devin pacienta. Raspunsul a fost: "NU. Sunt ocupata cu proiectul, cu pacientele mele, deci NU. Va doresc succes." Scurt, clar si raspicat, cu exact aceste cuvine.
Trageti singure concluziile.

Multumesc mult doamna doctor
De Monica pe 23 Noiembrie 2014

Datorita doamnei dr. tin in brate o fetita minunata. Multumesc mult.

Dr. Cirstoiu Monica
De RAMONA pe 08 Noiembrie 2014

Multumesc, doamana doctor!

Un doctor excelent
De Adina pe 29 Mai 2014

Cu ajutorul doamnei doctor Monica Carstoiu, am reusit sa nasc o fetita sanatoasa. Inainte am incercat cu ajutorul mai multor doctori, dar nu am reusit. Toata stima pentru acest doctor minunat!

Excelent.
De Nita Doina pe 01 Martie 2014

O primavara frumoasa, la fel ca dumneavoastra. Multa sanatate va doresc!

Contact Dr. Cirstoiu Monica

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari