9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica
; maternitate

Dr. Cioceanu Madalina

Dr. Cioceanu Madalina, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea.

Dr. Cioceanu Madalina, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Maternitatea Ramnicu Valcea;
Clinica Rapitest;

Ai folosit serviciile Dr. Cioceanu Madalina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Opersona de nota 10000
De Ioana Bagalut pe 27 Mai 2014

Ma poate ajuta cineva, as dori un nr de telefon sau un e-mail. Multumesc mult.

Parere de rau!
De Camutz pe 23 Iulie 2012

Am nascut cu doamna Cioceanu! Are o mana de aur, regret nespus ca pleaca de la maternitatea Valcea. Este o mare pierdere!

Dr. Cioceanu Madalina
De Rocxana pe 04 Aprilie 2011

Este o persoana cu totul si cu totul deosebita. Merita sa primeasca multumirile si aprecierile pacientilor. Felicitari!

Dr. Cioceanu Madalina
De Cascota neamtu diana pe 15 Martie 2011

Este un exemplu de bun simt si respect. Nu a venit inca timpul sa nasc dar ma duc la control de 6 luni la dansa si nu ma facut nici o clipa sa ma simt stresata.

Dr. Cioceanu Madalina
De Maria pe 02 Decembrie 2010

O mai puteti gasi la clinica Rapitest Str. V. Olanescu pe langa fosta politie rutiera.

Dr. Cioceanu Madalina
De Popescu viorica pe 19 Noiembrie 2010

Da si eu am nascut cu doamna doctor si am fost foarte multumita, dar de cand caut si eu sa aflu unde o pot gasi in afara de spital si as vrea si eu nr. dumneaei de telefon.

Dr. Cioceanu Madalina
De Deutza pe 24 August 2010

Este un medic extraordinar care isi da interesul pentru pacient si nu numai. Felicitari si ma bucur ca mai exista medici capabili sa te ajute si sa te sprijine.

Dr. Cioceanu Madalina
De Mihaela pe 26 Iulie 2010

Sunt din Vaslui, nu am cunoscut-o personal pe doamna dr, dar pot spune ca am facut rost de nr. de telefon al dumneaei si am fost foarte impresionata de amabilitatea si de bunatatea din glas cu care m-a intampinat telefonic (avand o problema, fiind insarcinata) si de rabdarea avuta pt. un pacient strain cum eram eu. Va multumesc doammna doctor si va doresc tot binele din lume si multa sanatate.

Dr. Cioceanu Madalina
De Cris pe 12 Aprilie 2010

Doamna doctor este in primul rand o persoana extraordinara si un medic foarte bun. Multumesc.

Contact Dr. Cioceanu Madalina

Adresa

Remus Bellu, 13, Valcea, Ramnicu Valcea

Telefon 0250.730937
Site www.maternitatevalcea.ro
rapitest.ro
Email ogvl@iplus.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari