Dr. Chisu Corina
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Chisu Corina

Dr. Chisu Corina medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Chisu Corina medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Ai folosit serviciile Dr. Chisu Corina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Chisu Corina
De Raluca pe 25 Aprilie 2013

Daca o cautati pe doamna dr. Chisu Corina din Bucuresti, o gasiti la Medsana Primaverii sau Cotroceni.

O recomand cu respect
De Mardale Valentina pe 05 Aprilie 2013

Eu am nascut cu domnisoara doctor Chisu la Sf Pantelimon, in septembrie 2009 si am fost foarte multumita de dansa. Am nascut prin cezariana si o recomand tuturor mamicilor.

Dr. Chisu Corina
De Gavaz anca pe 02 Februarie 2013

Buna. Si eu am doua nasteri cu dna dr., super multumita cu fertilizare, foarte atenta si acum probleme grave si incerc sa dau de ea si nu o gasesc, in afara spitalului. Am o rugaminte daca ai dat de ea intre timp trimite-mi si mie un nr. de telefon sau o locatie.

Dr. Chisu Corina
De Mihaela pe 25 Ianuarie 2013

Vorbesc de doamna doctor Chisu Corina din Constanta! Acum 5 ani mi-a facut o rezectie dupa care nu am mai avut absolut nicio problema pana in ziua de azi. Mentionez ca pana atunci am avut probleme ginecologice frecvente. Super doctorita, trebuie sa dau din nou de ea, macar pentru un consult de rutina.

Dr. Chisu Corina - contact
De Malos Radita pe 06 Noiembrie 2012

Doresc si eu sa aflu nr de tel al doamnei doctor Chisu deoarece trebue sa nasc in decembrie si imi trebue o recomandare la un medic bun chirurgie vasculara deoarece o varica imi pune viata in pericol atat mie cat si fatului, va rog ajutati-ma indrumati-ma la un medic bun al spitalului sf pantelimon. Cu un an in urma ma salvat la nasterea anterioara dr. profesor Virgiliu Ancar acum dumnealui nu mai este in spital si doresc un medic specialist in chirurgie vasculara dispus sa ma ajute nu sa ma plimbe pe la usile spitalului ca nu rezist sunt deja in a opta luna.

Dr. Corina Chisu Bucuresti - doctor bun
De Alina dodre pe 30 Octombrie 2012

Eu am avut de curand o problema de sanatate si am gasit rezolvarea in doamna doctor. Este placut sa stai de vorba cu dansa. Eu eram foarte speriata si apelasem la inca 2 medici care, insa, nu m-au lamurit.
Eu o recomand tuturor !

Dr. Chisu Corina
De Alexandra pe 24 Octombrie 2012

Am gasit in doamna doctor un aliat in lupta contra infertilitatii. M-a facut sa inteleg ca nu trebuie sa disper. Multi doctori imi propuneau direct FIV, dar nu aveam bani. Acum sunt gravidutza si foarte fericita. Va multumesc pentru tot doamna doctor.

Dr. Chisu Corina
De Iulia pe 24 Octombrie 2012

Un doctor excelent. Am mers la ea la recomandarea unor prietene. E rabdatoare, nu te repede si e comunicativa. Nota 10 pentru un astfel de doctor.

Un om deosebit. un medic exceptional. o recomand cu toata increderea!
De Olivia constantinescu pe 03 Mai 2012

O puteti gasi la clinica Medsana Cotroceni si Primaverii.

Dr. Chisu Corina
De Anton gina pe 03 Mai 2012

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu unde are cabinetul Dr. Chisu Corina.

Contact Dr. Chisu Corina

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Telefon 021.255.40.90 / 021255.40.25 / 021.255.42.70 interior 166, 167, 235
Site www.sfpantelimon.ro
Email spital@sfpantelimon.ro
contact@sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari