Dr. Chirita Aliona
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Chirita Aliona

Dr. Chirita Aliona medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Dr. Chirita Aliona medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.317.95.03

Ai folosit serviciile Dr. Chirita Aliona?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun
De Andreea pe 13 Aprilie 2018

Dna doctor este un medic foarte bun,are mult calm si tact, este un om extraordinar.

Indiferenta
De Liliana pe 23 Mai 2017

Primavara aceasta am fost la clinica Victor Babes pentru un test Papanicolau. Recoltarea a fost facuta de catre o doamna in cabinetul doamnei doctor Chirita Aliona. Pe parcursul recoltarii doamna care executa recoltarea a avut nevoie de un mic ajutor din partea doamnei doctor. Cand i-a adresat rugamintea de a o sprijini putin pentru recoltare , dna doctor a raspuns scurt " de ce nu isi poate tine singura pacienta ? Mie nu.mi-a fost platita consultatia ".
Sincer sa auzi un doctor ca isi exprima nemultumirea ca nu a fost platita si consultatia ca sa isi poata ajuta colega , sa se exprime in acest mod in prezenta pacientei.....reprezinta doar afectiune pentru bani nu si pentru meseria practicata.
Nu recomand nimanui sa se regaseasca intr-o astfel de situatie si as recomanda ca testul Papanicolau sa se recolteze intr-un alt cabinet nu in prezenta ginecologului pentru a evita ca pacienta sa fie jignita.
Cu respect pentru doctori imi exprim parerea de rau ca a trebuit sa atrag atentia asupra comportamentului unui doctor

medic extraordinar
De Alina pe 10 Octombrie 2016

Un medic plin de cunoastere, calm si umanitate. Un om extraordinar si un medic extrem de competent!

Un medic extraordinar
De Silvia pe 26 Noiembrie 2014

Un medic extraordinar, un om deosebit de calm si care stie sa iti dea incredere in tine, te ajuta sa mergi mai departe si sa nu disperi.

Imi doream foarte mult un copil si, din pacate, de ani de zile incercam sa raman insarcinata, dar nimic.

Am mers la dna doctor Aliona Chirita si dupa un tratament si o foarte atenta urmarire, in cateva luni s-a intamplat minunea. Ptr mine a fost si este ingerul meu!

Pe tot parcursul sarcinii m-a indrumat, m-a urmarit si a avut o deosebita grija de sarcina dar si de mine. Are darul de a te linisti, de a putea merge mai departe fara frica.

Am nascut tot cu dansa, la Centrul Medical de Diagnostic si tratament Victor Babes. Recomand cu incredere si caldura ! Personalul este de nota 200!!! Nasterea a fost prin cezariana si nu am avut nici un fel de complicatii. Iar dupa nastere am avut atentia tuturor! Veneau in camera mea, pe rand, toti medici, de la ginecolog, anestezis, neonatolog - se intereseaza atent de pacient si cu o deosebita grija!

O recomand cu mare drag si incredere pe dna Doctor Aliona Chirita, dar si Centrul Victor Babes!

Am ramas numai cu amintiri placute din toata perioada sarcinii si a nasterii. Daca o sa se mai intample minunea, sigur tot aici voi merge!

Un medic foarte bun
De Alina pe 18 August 2014

Dna doctor mi-a supravegheat sarcina si am nascut cu ea la Victor Babes. Pe tot parcursul sarcinii si al nasterii a fost foarte atenta. O recomand tuturor.

Excelenta
De Ligia pe 04 Iunie 2014

Un medic bun, eficient si empatic. Mi-a urmarit sarcina pana la final, mi-a dat sfaturi bune. La al doilea copil stiu la cine apelez. Recomand cu caldura.

Dr. Chirita Aliona
De Cristina pe 02 Octombrie 2013

Am stat cu o infectie mult si bine pana m-am trezit cu ea si in urina. Nu mi-a dat niciun tratament pentru aceasta afectiune. Mi-a spus sa nu ma sperii ca nu am nimic grav, desi aveam antibiograma cu antibiotic. Mi-a dat niste ovule polyginax si m-a trimis acasa. Ulterior infectia s-a extins. In al doile rand nu stie sa faca diferenta dintre o trompa infundata si un chist pe ovar! Un medic incompetent, nu o recomand!

Un medic cum de mult nu mai avem
De Andreea pe 02 Februarie 2013

Dr. Chirita Aliona este un om minunat, un medic exceptional cum eu personal de mult nu am mai gasit, pe scurt pentru mine este medicul care mi-a salvat viata!

Un ginecolog foarte bun
De Ellea pe 29 Septembrie 2012

Un medic extraordinar, m-a ajutat intr-o problema complicata si grija si atentia cu care m-a tratat sunt exemplare.

Contact Dr. Chirita Aliona

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 281, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.317.95.03
Site www.cdt-babes.ro
Email centru@cdt-babes.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari