Dr. Chirila Veronica
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Chirila Veronica

Dr. Chirila Veronica medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului de obstetrica - ginecologie - ecografie din Constanta.

Dr. Chirila Veronica medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului de obstetrica - ginecologie - ecografie din Constanta.

competenta in ecografie obstetrica - ginecologie;
competenta in colposcopie si citodiagnostic;
competenta in chirurgie laparoscopica ginecologica;
competenta in histeroscopie;
competenta in planificare familiala;

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica - ginecologie - ecografie Constanta

program:

miercuri: 15:00 - 18:00;
joi: 15:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon:

0241.580.580 / 0731.650.564
Dr. Chirila Veronica: 0724.516.404

Ai folosit serviciile Dr. Chirila Veronica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Extraordinara!
De Arif Luiza pe 12 Aprilie 2012

Am nascut acum 8 ani cu dansa, nastere naturala si desi imi era foarte teama, doamna doctor a avut grija de tot si am nascut repede si fara dureri. As mai naste o data cu dansa!

Un doctor excelent
De Raluca pe 08 Decembrie 2011

Mii de multumiri doamnei doctor! Un doctor de nota 10. Am nascut cu dansa prin cezariana si totul a decurs excelent. O recomand tuturor viitoarelor mamici!

Dr. Chirila Veronica
De Loredana pe 14 Decembrie 2010

O recomand pe doamna doctor tuturor. Am 2 fetite nascute prin cezariana cu dr. Chirila.
Numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor.

Dr. Chirila Veronica
De Gina m pe 04 Decembrie 2010

Am nascut cu dansa un copil sanatos si a fost foarte bine.

Contact Dr. Chirila Veronica

Adresa

Tepes Voda , 40, Constanta, Constanta

Telefon 0241.580.580 / 0731.650.564
Site www.drsavucornelia.ro
Email corneliaasavu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari