Dr. Chirila Roxana
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; clinica; cabinet individual; centru medical; maternitate

Dr. Chirila Roxana

Dr. Chirila Roxana medic specialist obstetrica ginecologie.

Competente:

- ecografie obstetricala si ginecologica;
- colposcopie;
- histeroscopie;

Dr. Chirila Roxana medic specialist obstetrica ginecologie.

Competente:

- ecografie obstetricala si ginecologica;
- colposcopie;
- histeroscopie;

obstetrica - ginecologie;

cabinet medical obstetrica si ginecologie - Piata Domenii;

Spitalul Filantropia Bucuresti;

luni: 16:00 - 20:00;
miercuri: 16:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

luni - vineri: 09:00 - 18:00 la telefon 0744.686.801;

Ai folosit serviciile Dr. Chirila Roxana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Profesionalism
De NICOLETA pe 30 Aprilie 2013

Aveam un sterilet vechi de 20 de ani care imi sfredelea sufletul cu existenta lui. Intr-un sfarsit am ajuns la doamna doctor care cu calm, insuflandu-mi incredere, intr-o atmosfera calda, placuta mi l-a scos in cateva secunde. Fara dureri. Fara sangerari (jumatate de ora). Fara alte complicatii.

Sunt prea batrana si slava Domnului sanatoasa sa mai am nevoie de ajutorul dnei doctor, dar cine vrea sa ma asculte si are probleme sa opteze cu incredere pentru dna. Doctor Chirila.

Un medic profesionist
De Tanase iuliana-elena pe 12 Septembrie 2012

Buna seara. Am nascut cu Dna Dr. Chirila Roxana care de asemenea m-a si monitorizat pe tot parcursul sarcinii. Este un medic deosebit, cu adevarat profesionist care a stiut sa ma trateze si sa ma indrume catre alti specialisti, eu avand o sarcina cu probleme. Cu ajutorul dumneaei am dus sarcina pana la sfarsit si am nascut la Spitalul Filantropia, prin cezariana o fetita perfect sanatoasa. O recomand cu toata increderea, fiind un medic profesionist, de incredere, pe care te poti baza oricand.

Un medic extraordinar
De Ramona ganea pe 01 Septembrie 2012

Buna seara, am nascut cu d-na doctor Chirila, un foarte bun profesionist, dar si cu calitati umane deosebite. Pe toata perioada sarcinii am primit sfaturi si indrumari de calitate. Mai rar medici ca dansa. Am inteles ca este foarte aglomerata, dar eu o recomand cu toata increderea.

Un medic extraordinar
De Nicoleta21 pe 26 Iunie 2012

Buna ziua, am cumparat luna trecuta un voucher care cuprindea ecografie si alte consultatii si asa am ajuns la dna Dr. Chirila Roxana. Chiar daca acum dansa nu face promotii, iar tarifele nu sunt tocmai mici, o sa o merg in continuare la cabinetul unde lucreaza. Este un om deosebit atat din punct de vedere profesional, dar si uman. Cu drag, Nicoleta

Contact Dr. Chirila Roxana

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Domenii Sector 1
Telefon 0747.781.681 / 0744.686.801
Site www.eGinecolog.ro
Email contact@eGinecolog.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari