Dr. Chiriac Tudor
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Chiriac Tudor

Dr. Chiriac Tudor medic obstetrica - ginecologie, Policlinica cu plata Bacau.

Dr. Chiriac Tudor medic obstetrica - ginecologie, Policlinica cu plata Bacau.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica cu plata Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.510.482 / 0722.243.402

Ai folosit serviciile Dr. Chiriac Tudor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

De Florea Nicoleta
De Andra.Florea148 pe 12 Aprilie 2019

Nu am cuvinte prin care să îmi exprim mulțumirea pentru încrederea pe care domnul dr. Chiriac Tudor mi.a insuflato încă de la prima întrevedere. Fără această încredere nu ași fi avut curajul să intru în intervenție și nici puterea de a mă gandi că viața mea poate merge înainte,ca și cum nimic nu sa.r fi întâmplat. Fără această încredere nu ma.ș fi putut bucura de cei dragi.
Felicitări,atât pentru competența,dar și pentru valoarea umană de care ați dat dovadă,pentru că este foarte important pentru un pacient să vadă că medicul este alături de el,îl încurajează si face tot ce.i stă în putință pentru a.l vedea sănătos.
Vă mulțumesc și vă doresc mult succes în activitatea de zi cu zi și mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate.

Exceptional
De Simona pe 25 Februarie 2013

Domnul doctor nu a uitat sa fie om in primul rand. Mai rar intalnesti in spitalele romanesti astfel de medici.

Dr. Chiriac Tudor
De Hutu pe 21 Ianuarie 2011

Sa ne traiasca si sa ne trateze la fel de bine in continuare.

Contact Dr. Chiriac Tudor

Adresa

Oituz, 1, Bacau, Bacau

Telefon 0234.510.482 / 0722.243.402
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari