Dr. Chirculescu Rodica
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Chirculescu Rodica

Dr. Chirculescu Rodica - medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Chirculescu Rodica - medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Ai folosit serviciile Dr. Chirculescu Rodica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

doctor excelent
De Camelia pe 09 Februarie 2016

Un doctor foarte bun, un om minunat!

Dr. Chirculescu Rodica
De Lazar Alina pe 21 Decembrie 2010

As vrea sa spun ca am mers la cabinetul de planificare la care lucreaza dna doctor Chirculescu de ani de zile si pot spune multe cuvinte de lauda despre dumneaei; pe langa competentele strict profesionale, dna doctor este o prietena, este deschisa si optimista, este plina de buna dispozitie tot timpul! este foarte usor sa i te destainui, este intotdeauna gata sa-ti dea un sfat bun si acum ca sunt insarcinata, tare mult as vrea sa am posibilitatea sa nasc cu dumneaei. Intotdeauna m-am putut baza pe sfatul dumneaei,am simtit-o mereu aproape si as vrea sa spun ca este un doctor deosebit: apropiat, amabil, cald. Mi-a facut chiar placere sa merg la dumneaei si as recomanda-o cui vrea sa fie bine tratat. Asa trebuie sa fie un doctor adevarat.

Cu drag,
Alina Lazar

Contact Dr. Chirculescu Rodica

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Telefon 021.255.40.90 / 021255.40.25 / 021.255.42.70 interior 166, 167, 235
Site www.sfpantelimon.ro
Email spital@sfpantelimon.ro
contact@sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari