Dr. Cheles Carmen
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Cheles Carmen

Dr. Cheles Carmen medic specialist cu competente in ecografie 4D, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, chirurgie laparoscopica ginecologica, medicina materno - fetala.

Dr. Cheles Carmen medic specialist cu competente in ecografie 4D, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, chirurgie laparoscopica ginecologica, medicina materno - fetala.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Life Memorial Hospital

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9647, 021.209.40.31

Ai folosit serviciile Dr. Cheles Carmen?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dezamagire maxima!!
De Georgiana pe 22 Iulie 2015

Am fost ieri la o eco de trimestrul 1 la dr. Carmen Cheles.. Mare greseala!!! Vazusem pe net o multime de "aprecieri" la adresa ei dar am zis totusi sa nu o judec inainte sa o cunosc.. Am luat contact cu ea si acum pot sa zic: E ACRA, SICTIRITA, GRETOASA, NU COMUNICA DELOC, DOAR TRANSMITE ASISTENTEI "DETALIILE TEHNICE" PE CARE SA LE SCRIE PE FISA, TE EXPEDIAZA IMEDIAT, NICI NU STA SA SE UITE LA BEBE PE TOATE PARTILE. EU IERI CAND MA UITAM LA BEBE PE MONITOR, AVEAM LACRIMI IN OCHI SI DR. CHELES S-A UITAT LA MINE CU O FATAAAA.... PARCA O DERANJAM, MI-A LASAT SENZATIA CA PUTIN MAI LIPSEA SA-MI SI CARPEASCA VREO DOUA... concluzia: SI O STANA DE PIATRA ARE MAI MULT SUFLET DECAT DR. ASTA!!! NU VA IROSITI TIMPUL, BANII, NERVII CU UN ASTFEL DE OM!!!

Doctor Cheles Carmen - super profi!
De Greti pe 22 August 2013

Sincer, am mers la "intalnirea" cu micuta noastra si cu doamna doctor Cheles, un pic cu inima mica, deoarece citisem despre dumneaei ca ar fi asa si pe dincolo. Va spun sincer si fara niciun interes, ca am gasit o persoana deosebita, zambitoare atat cat ii sta bine unui medic, comunicativa atat cat se cere din pozitia in care se afla, si nu in ultimul rand de un professionalism dus la cote inalte!

Ne-a explicat fiecare pas al ecografiei morfoligice de la 24 saptamani, ne-a aratat fiecare organ al micutei, am mai facut si cate o glumita, in limita decentei si al bunului simt.
Din punctual nostru de vedere suntem foarte multumiti si o recomandam din toata inima.
Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa faca fericiti cat mai multi parinti, asa cum ne-a facut pe noi astazi!

Va multumim, doamna doctor. Familia Simion

Contact Dr. Cheles Carmen

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9647, 021.209.40.31
Site www.memorialhospital.ro
Email office@memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari