Dr. Ceuca Monica
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ceuca Monica

Dr. Ceuca Monica medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

Dr. Ceuca Monica medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0254.711.305

Ai folosit serviciile Dr. Ceuca Monica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Am nascut cu doamna doctor Monica -Ceuca acum ceva ani este un doctor foarte bun .
De Metesan pe 13 Ianuarie 2016

Recomand tuturor femeilor care au probleme ginecologice pe aceasta doamna doctor ginecolog am recomandat si fiicei mele care va merge ori de cate ori are probleme.Sunt multumita de serviciile dansei si apreciez acest lucru multumesc ca exista asemenea oameni buni si cu suflet mare .

Dr. Ceuca Monica
De Andra pe 17 Martie 2011

Va rog frumos imi puteti spune si mie cate ceva despre doamna dr. Ceuca Monica? As vrea sa imi fac un eco si nu stiu ce medic sa aleg. Va multumesc.

Dr. Ceuca Monica
De Adelia pe 24 Ianuarie 2011

Buna.

Contact Dr. Ceuca Monica

Adresa

Piata Victoriei, 14, Hunedoara, Hunedoara

Telefon 0254.711.305
Site www.spitalul-mun-hunedoara.info
Email smsecretariat@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!