Dr. Cernea Nicolae
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cernea Nicolae

Dr. Cernea Nicolae, medic primar obstetrica-ginecologie, competente ecografie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Cernea Nicolae, medic primar obstetrica-ginecologie, competente ecografie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

0251.132.498

Ai folosit serviciile Dr. Cernea Nicolae?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic de nota 10
De Andreea pe 10 Iunie 2016

Datorita domnului profesor am un băiețel. Am așteptat 3 ani am fost la foarte multi medici în ploiesti și București fără rezultat

Doctor exceptional
De Ana-Maria Demetrian pe 07 Februarie 2014

Un medic si om in care poti avea incredere totala. Multumim, domnule doctor!

Dr. Cernea Nicolae
De Savuanamaria pe 16 Noiembrie 2010

Un medic exceptional, extraordinar, specialist in probleme de fertilitate.

Dr. Cernea Nicolae
De Ionela belu pe 08 Septembrie 2010

Chiar foarte bun.

Contact Dr. Cernea Nicolae

Adresa

Maresal Ion Antonescu, 60, Dolj, Craiova

Site www.scjuc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!