3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Carauleanu Maria Magdalena

Dr. Carauleanu Maria Magdalena competenta in ecografia obstetricala si ginecologica.

Dr. Carauleanu Maria Magdalena competenta in ecografia obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

Clinica privata de obstetrica si ginecologie Dr. Carauleanu

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0232.257.474 / 0744.51.106

Ai folosit serviciile Dr. Carauleanu Maria Magdalena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nemultumita!!
De O pacienta pe 14 Septembrie 2015

Doamna a fost foarte expeditiva, nu mi-a explicat nimic si chiar aveam intrebari, cum e treaba cu chisturile. Avand probleme cu tiroida, nu am vrut anticonceptionale. Am insistat sa imi dea niste pastile care sa nu interfereze cu tiroida, dar atunci cand am citit prospectul medicamentului era scris foarte clar, sa nu se ia in caz de hipertiroidism. La examenul medical, extrem de brutala, am avut senzatia ca mai cu blandete impingi hainele in dulap cand nu prea mai incap. Desi am fost la privat, nu mi-a dat vreaun halat, ceva, slapii "medicali" erau din aia de cauciuc din bazar, nicidecum potriviti. Mi-a dat sa fac o analiza de sange fara rost, alti bani, ceva pentru cancer, nu stiu multe, din cauza ca nu mi-a explicat. Negativa. Cand am sunat-o sa ii spun ca am specificat ca medicamentele sa nu interfereze cu boala mea cu tiroida, a spus ca nu conteaza ce scrie pe prospect, sa o iau oricum. Concluzia, a fost expeditiva, camera plina de oameni,asistente sau mai stiu cine, nu mi se pare normal, nu suntem la dentist, aproape nu voia sa vorbeasca, cu greu deschidea gura. A devenit comunicativa doar cand era vorba sa mai fac o programare pentru papanicolau, erau bani la mijloc. O sa treaca o perioada pana mai merg la un ginecolog, m-a traumatizat dupa consultul dumneaei de boxer.

Profesionalism
De GAVRILIU MIHAELA pe 22 August 2011

Un medic de incredere pe care te poti baza, care isi face meseria si care da dovada de profesionalism. Doamna doctor mi-a supravegheat ambele sarcini, am facut naveta lunar de la Suceava la Iasi si am adus pe lume doi copii sanatosi. Am recomandat-o pe doamna doctor si altor prieteni si a dat dovada de aceeasi seriozitate si profesionalism si face echipa buna cu fiiul Dr. Alexandru Carauleanu. Cunosc medicii din Suceava si pot sa spun ca nu am incredere in alt medic ginecolog asa cum am in doamna doctor.

Dr. Carauleanu Maria Magdalena
De Anca pe 24 Iunie 2011

Un om pe care il respectam mult, si un medic de nota 200+. Am avut o sarcina cu risc dar dansa m-a supravegheat iar acum suntem parinti! Pana la urma conteaza sa fie bebele sanatos, indiferent cate sacrificii faci. Deja ne gandim la inca un bebe si fara discutii tot doamna doctor il va aduce pe lume.

Contact Dr. Carauleanu Maria Magdalena

Adresa

Petru Poni, 1, Iasi, Iasi

Telefon 0232.257.474 / 0744.51.106
Site www.drcarauleanu.ro
Email acarauleanu@yahoo.com
drcarauleanu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!