Dr. Caracostea Gabriela Valentina
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Caracostea Gabriela Valentina

Dr. Caracostea Gabriela Valentina doctorand fara frecventa Clinica Ginecologie I- UMF Cluj-Napoca, teza cu titlul "Reevaluarea metodelor de diagnostic ale suferintei fetale acute intrapartum".

Dr. Caracostea Gabriela Valentina doctorand fara frecventa Clinica Ginecologie I- UMF Cluj-Napoca, teza cu titlul "Reevaluarea metodelor de diagnostic ale suferintei fetale acute intrapartum".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecologie I din Cluj-Napoca, Cluj

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.593.885

Ai folosit serviciile Dr. Caracostea Gabriela Valentina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna seara
De Adriana pe 23 Ianuarie 2017

Buna seara. O recomand pe doamna doctor Caracostea Gabriela, este calma,de treaba, se compoarta exemplar cu pacientii pe care ii are, are rabdare. Cu dansa am nascut si pe toata perioada sarcinii s-a implicat si am fost multumita iar in timpul sarcinii ma gandesc ca o fost foarte bine din moment ce nu am avut nici o problema nici eu si nici copilul mai ales fiind cezariana si am fost adormita de tot. O recomand cu mare placere

PD
De POPESCU pe 14 Iunie 2016

Nu as merge la ea niciodata. Se comporta extrem de urit cu pacientii.

Dr. Caracostea Gabriela Valentina
De Simona pe 18 Martie 2013

O doamna dr. foarte serioasa, implicata, sigura pe ea. mi-a dat foarte multa incredere in perioada sarcinii si in timpul nasterii s-a comportat exemplar.

Contact Dr. Caracostea Gabriela Valentina

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.593.885
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!