Dr. Caprariu Stefan Lucian
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Caprariu Stefan Lucian

Dr. Caprariu Stefan Lucian, medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila.

Dr. Caprariu Stefan Lucian, medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila.

ginecologie

ginecologie

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila

0239.618.962 / 0239.618.964

Ai folosit serviciile Dr. Caprariu Stefan Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super doctor
De Pisica carmen pe 18 Martie 2012

Chiar daca fumeaza si te jicneste cum spui tu e un doctor deosebit, aceste lucruri sunt nimicuri pe langa ce face ca doctor. Este un om extraordinar si un doctor de exceptie. Face o echipa super impreuna cu dna dr. Chirigiu. Se vor mai naste ca ei poate peste 50 de ani. Le multumesc pentru ce au facut pentru mine si le doresc multa sanatate.

Parinte spiritual
De Baltag viorica lucia-ulmer pe 21 Septembrie 2011

Eu stiu ca e un om cu un suflet mare, dar trebuie sa stii si sa ti se permita sa ajungi la el, si daca meriti ti se permite; in familia mea mama a nascut 2 copii cu dansul, si eu la randul meu fetita mea; i-as incredinta oricand in maini viata mea si a copilului meu pt ca stiu ca le-ar pretui mai mult decat pe a sa, ii sunt recunoscatoare pentru ajutor si fac parte din cei care recunosc ca e un mare om care a adus pe lume mii de copilasi si a salvat multe vieti... si apoi de ce se aude negativ nu ma intereseaza pt ca lucrurile bune sunt atat de multe ca le eclipseaza. Cu respect, Viorica.

Dr. Caprariu Stefan Lucian
De Andelove pe 18 Februarie 2011

Ai si tu dreptate in anumite privinte, dar toate aceste lucruri pe care le-ai enumerat nu au cum sa umbreasca calitatile lui de medic si faptul ca se zbate sa duci sarcina la termen cu bine.

Dr. Caprariu Stefan Lucian
De Ioana pe 07 Iulie 2010

Execrabil, nu comunica, se enerveaza si jigneste, fumeaza in sala de nastere, pe holuri, in saloanele cu nou nascuti.

Contact Dr. Caprariu Stefan Lucian

Adresa

Bulevardul Independentei, 296, Braila, Braila

Telefon 0239.618.962 / 0239.618.964
Site maternitatebr.ro
Email spitalog@maternitatebr.ro;
spitalog@yahoo.com;
a_casaru@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari