Dr. Calin Alina
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Calin Alina

Dr. Calin Alina medic obstretica - ginecologie, Cabinet medical de obstretica - ginecologie dr. Calin Alina.

Dr. Calin Alina medic obstretica - ginecologie, Cabinet medical de obstretica - ginecologie dr. Calin Alina.

obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Cabinet medical de obstretica - ginecologie dr. Calin Alina

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0236.328.237

Ai folosit serviciile Dr. Calin Alina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Calin Alina
De Ioana pe 12 August 2017

Vreau sa spun ca din cauza ei am pierdut o sarcina, nu te trateaza ca pe o fiinta ci ca pe o bancnota in buzunarul ei. Sa va spun ce am patit, la o ecografie m-a descoperit cu col uterin deschis si foarte mic, si mi-a indicat sa pun un pesar, care si acela este dupa marimi, mi-a dat marimea gresita, si in loc sa imi faca un cerclaj asa cum era normal in astfel de situatii (conform altor ginecologi intrebati de mn dupa ce am pierdut sarcina), m-a lasat doar cu pesarul, drept urmare la 20 de saptamani mi s-a rupt apa, dupa care nefericitul accident din viata mea, care mi-a dat lumea peste cap. O fi buna doctorita, nu zic nu, dar cum da de o sarcina cu complicatii nu stie pur si simplu cum sa reactioneze. Am intrebat-o daca pot lucra in starea care sunt si a zis ca da fara probleme, in timp ce eu trebuia sa stau imobilizata la pat (tot conform altor medici).

Buna ziua.
De Sorina82 pe 05 Decembrie 2013

Am vazut ca ati nascut cu Dna Dr. Calin Alina. Urmeaza sa nasc si eu zilele urmatoare tot cu ea. Vroiam sa va intreb: Cam cat a fost atentia pentru doamna doctor si pentru restul. Ca am inteles ca se da ceva si la pediatru si doctorului mana a doua, si moaselor, asistentelor. Nu stiu cam cat sa le dau sa fie multumiti sa aibe grija si de mine, dar si de bebe. Si daca mai aveti alte informatii care m-ar putea ajuta, orice, cum e mancarea in spital, cate femei sunt in salon, ce-mi trebuie in mod special sa iau la mine, orice. Va multumesc mult!

Dr. Calin Alina
De Mariana pe 28 Noiembrie 2013

Am si eu nevoie de numarul de telefon al dr. Alina Calin (mobil).

Dr. Calin Alina
De Silvia pavel pe 19 Iulie 2013

Eu am nascut de 1 an si 5 luni cu doamna doctor Calin prin cezariana la spitalul judetean Galati, desi eu sunt din Ianca, Braila si vreau sa spun ca totul a fost super. Doamna doctor a venit de acasa la 11 noaptea cand am ajuns eu la spital asta dupa ce programasem cezariana peste 4 zile, bebe nu mai vrut sa stea in burtica, a venit de acasa a primit o mica atentie din partea mea, nu a cerut nimic. A fost foarte draguta pe timpul operatiei si dupa. O doamna super. Sigur ca parerile sunt impartite asta pentru ca nu poti multumi pe toata lumea. Eu ii multumesc si o recomand tuturor. Mai nou are si cabinet la Braila.

Dr. Calin Alina
De Pruna Titinel pe 16 Noiembrie 2011

D-na doctor m-ati dejamagit in legatura cu ceea ce i-ati spus sotiei mele in urma cu cativa ani. Nu mai stiu exact, dar cred ca prin anul 2006 am fost impreuna cu sotia la cabinetul din centru, in spate la spicul, in urma unui anunt facut la ziarul local, ca dvs. faceti si inseminare artificiala. V-am spus ca sotia este pacienta prof.Marinescu de la clinica Giulesti si am mai facut aceasta procedura la Bucuresti. D-voastra insa n-ati bagat in seama analizele pe care le aveam si i-ati repetat unele proceduri, contra cost si dupa ce ne-ati impuscat 15 mil.de lei, ne-ati dat un raspuns foarte dureros pentru sotie, ca n-o sa putem avea copii, nici daca incercam in FIV, desi prof.Marinescu nu ne-a spus acest lucru. E mare pacat ca dupa parerea mea sunteti o incompetenta, pusa pe jecmanit pacientele. Norocul mare al dvs.e ca nu ne-ati dat nicio chitanta si nu ne-ati dat ceva la mana scris, ca altfel va dadeam in judecata si va reclamam peste tot. Am vazut ca pe holul la intrare in cabinet aveti si un curs facut la acest profesor la Bucuresti si nu stiu ce a-ti invatat acolo. As vrea sa va anunt ca dupa ce ne-ati data acea veste dureroasa pentru noi, am continuat tot la Bucuresti la d-nul profesor si in prezent avem o fetita splendida si perfecta obtinuta prin FIV. Atat as vrea sa va spun, e mare pacat ca jecmaniti pacientele si a-ti facut acel curs cu d-nul profesor.

Contact Dr. Calin Alina

Adresa

Albatros, Galati, Galati

Reper Bl.N 4, Ap.20
Telefon 0236.328.237
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari