Dr. Calapod Roxana
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Calapod Roxana

Dr. Calapod Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Calapod Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.310.1599

Ai folosit serviciile Dr. Calapod Roxana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Jorascu Cornelia-Georgeta pe 15 Ianuarie 2018

O doamnă doctor ft bună ii multumesc din suflet ptr ajutor fara dumneaei astăzi poate nu mai trăiam nici eu nici bebeii mei ...dar cu ajutorul dumneaei trăim toti trei ..am 2 baietei de 2 luni frumosii si sănătoși..multumim doamna doctor încă o data multa sănătate va dorim...😘😘😘😘😘😘

Raspuna pt Anca
De Stan Anca pe 23 Septembrie 2016

Dna doctor lucreaza un Bacau acum.

Recomand!
De Anca pe 23 August 2016

Pe doamna dr Calapod o puteți găsi la SJU Bacau ginecologie, la Regina Maria si la Luxor. Un medic extraodinar!

intrebare
De Bianca pe 22 Iulie 2016

va rog sa ma lamuriti: unde lucreaza in prezent doamna Calapod in Bacau? as vrea sa-mi fac o programare dar nu reusesc sa aflu informatiile necesare. Multumesc mult

Optim!!
De Diana pe 22 Iulie 2016

as da mai mult de 5 stele, dar nu mi se permite!:) un medic extraordinar!

Dr Calapod Roxana este o minune .
De Mihaela pe 31 Mai 2016

Este extraordinara ca si om ca si femeie si mai ales ca medic . Am nascut de curand prin cezariana si am avut o sarcina cu probleme din prima luna . M-a ajutat si m-a sprijinit fff mult ..Multumesc din suflet d-na dr !!!

Un medic deosebit
De Irina Costea pe 12 Aprilie 2016

Recent am nascut un baietel sanatos datorita d-nei dr. Calapod. Este un dr. profesionist si care raspunde pacientilor cu promtitudine indiferent de ora sau zi. Cu tot respectul ii multumesc pentru rabdarea de care a dat dovada si de luarea tuturor masurilor de precautie pentru prevenirea eventualelor probleme pe care le-ar fi putut avea copilul meu.

este un medic cum nu se mai gaseste in tara asta
De Irimia ioana pe 23 Decembrie 2015

Am doi copii frumosi si sanatosi datorita ei ,ambele nastere naturala.A doua sarcina a fost cu probleme si datorita ei copilul meu este langa mine si este foarte sanatos.Toti medicii care m-au vazut la Piatra Neamt cand era sa pierd sarcina au spus ca nu se mai poate face nimic si ca se face "selectie naturala" in schimb doamna dr.Calapod Roxana ma incurajat si mi-a spus ca va face tot ce ii sta in puteri sa fie totul bine si asa a si fost,nu mai zic ca am stat in spital de foate multe ori pe timpul sarcinei si ea a fost tot timpul langa mine fie ca era sau nu de garda. Nu am cuvinte sa va multumesc doamna dr.Calapod Roxana. Recomand cu mare drag si cu multa apreciere este un medic foarte foarte bun si profesionit se vede ca iubeste ceea ce face si pune suflet rar in ziua de azi.

Foarte buna
De Andreea pe 12 Decembrie 2013

E un medic foarte eficient exact ce cauta o persoana care are nevoie de foarte multe explicatii si investigatii, foarte comunicativa ceea ce rar gasim la medici din ziua de azi. Am avut mare noroc ca am dat peste doamna doctor.

Un doctor foarte bun
De Petrescu Miorita pe 08 Februarie 2012

Am pierdut-o pe doamna doctor. Nu mai e in Medicover Pipera. Ma poate ajuta cineva sa o gasesc? Multumesc anticipat.

Contact Dr. Calapod Roxana

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.310.1599 / 021.232.8530
Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!