Dr. Butnaru Alin
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Butnaru Alin

Dr. Butnaru Alin medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Butnaru Alin medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Judetean Cluj Napoca

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 0264.192.771

Ai folosit serviciile Dr. Butnaru Alin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un inger pe pamant
De Bococi Cristina pe 04 Decembrie 2015

Este un om si un om deosebit.Personal pot sa spun ca-i datorez viata.

Un profesionist
De Ioana pe 31 Octombrie 2014

Am nascut cu dl. dr Butnaru in 2011 acum cu a doua sarcina sunt tot pacienta dansului si am incredere ca este unul dintre cei mai buni medici specialisti din Cluj; il recomand cu cea mai mare incredere! vorbaria multa nu inlocuieste profesionalismul.Va multumesc dl doctor pentru profesionalismul si demnitatea de care dati dovaa!

Un extraordinar diagnostician
De Szekely stefania pe 05 Mai 2012

Daca orice alt medic m-ar fi pus sa fac 1000 de analize dl dr. Butnaru s-a convins ce am dupa doar o analiza, este extrem de talentat, de rabdator, de specialist, la el simti ca esti pe maini sigure si ca nu ti se poate intampla nimic rau. Il puteti gasi la tel 0728015759, va puteti programa imediat, el intelege ce inseamna sa ai o problema, este extrem de ocupat, dar ajuta atat de multi, il recomand cu toata responsabilitate, daca ajungeti la el veti fi incantate de imaginea unui doctor profesionist amabil si delicat si nui mai spun. Doctor in adevaratul sens al cuvantului.

Recomandare sincera
De Buzgau andreea pe 05 Mai 2012

Am incercat sa raman insarcinata, am fost la multi medici, daca nu as fi ajuns la dl dr Dr. Butnaru Alin si azi eram in cautarea unui medic ginecolog. Sunt atat de multumita de prestatia lui profesionala, este atat de asertiv, cunoaste toate detaliile meseriei pe care o practica cu atata dragoste, are in degetul mic medicina.

Dr. Butnaru Alin
De Monica pitic pe 05 Mai 2012

Nu stiu ce s-ar fi ales de viata mea, daca nu as fi ajuns la dl dr. Butnaru Alin, cat de bine s-a comportat, cat de multe informatii detine, ce inima mare. Un doctor cum putini mai gasesti in ziua de azi, cred ca are solutie pentru orice problema, il respect pana la moarte, ii datorez viata, il puteti gasi la telefonul 0728015759.

Un doctor specializat in inseminari, inimos, dar tacut
De Monica C pe 30 Martie 2012

Daca te uiti pe forumuri, vezi multe. Se spune despre el ca nu prea vorbeste si ca fumeaza mult. Afirmatii perfect adevarate, dar din proprie experienta stiu ca-ti raspunde la orice intrebare, are umor, se ocupa de tine si cand esti pe mainile lui stii ca esti pe maini bune. Pe mine m-a ajutat mult si-l recomand cu caldura, fiind doctorul cu care am facut 3 inseminari. Am ramas la el pentru ca am gasit un doctor bun si nu l-as lasa pentru altul mai vorbaret. Daca o sa raman insarcinata o sa nasc tot cu el, desi sunt din alt judet.

Este un dr. deosebit
De Sumlea Laura pe 29 Iulie 2011

Am nascut cu dr. Butnaru in 2006, m-a operat dl. dr. in 2010 si acum in 2011 tot el ma va opera. Nu mi-as lasa viata pe mana altui dr.

Dr. Butnaru Alin
De Anamaria pe 14 Mai 2010

Un medic in care am incredere.

Dr. Butnaru Alin
De Mirela pe 17 Februarie 2010

Un medic de nota 10.

Contact Dr. Butnaru Alin

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.192.771
Site www.clujnapoca.ro
Email secretariat@scj-cj.rdscj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!