Dr. Burciu Gligor
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Burciu Gligor

Dr. Burciu Gligor medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Obstetrica - Ginecologie Dr. Burciu Gligor.

Dr. Burciu Gligor medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Obstetrica - Ginecologie Dr. Burciu Gligor.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Obstetrica - Ginecologie Dr. Burciu Gligor

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0257.237.479

Ai folosit serviciile Dr. Burciu Gligor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Va multumesc Dr Burciu Gligor
De Haptmann Brighite pe 17 Octombrie 2015

Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati salvat viata,Dzeu va trimis ca pe un inger atuncea cand aveam mai mare nevoie!!!! Ma rog Lui Dzeu sa va dea toata sanatatea din lume!!! Inca o data... va multumesc!!!

dr. burciu gligor - arad
De Tatiana pe 30 Aprilie 2015

buna ziua...numele meu este tatiana si nu inteleg cum puteti sa postati doar mesaje care il lauda pe acest om...prietena mea, dupa o interventie ``profesionala`` a dinsului a fost pur si simplu la un pas de moarte!!! imi pare rau ca nu pot posta aici pozele sa vada lumea cum a >transat-o< pur si simplu. dar se face vinovata prin faptul ca nu a depus o plangere impotriva lui

Intrebare din trecut
De Darius Shahdoust pe 20 Februarie 2015

Buna ziua! Numele meu este Darius sunt din Mures sunt in cautare de un doctor pe nume Burciu Gligor care o fost asistent veterinar la Singeorgiu de Mures si o terminat facultatea de midicina in Mures. Prieten cu bunicii mei, numele Todoran T. Traian.

Dr. Burciu Gligor
De MANUELA pe 05 Noiembrie 2013

Cel mai bun medic din Arad, am cea mai mare incredere in el. Il recomand cu caldura si nu veti regreta.

Pret eco
De Irina bun pe 06 Mai 2012

La dl dr. Burciu, o ecografie costa 50 RON, cu consultatie cu tot.

Eco
De Berce pe 16 Februarie 2012

Imi spuneti va rog si mie cat costa o ecografie la Dr. Burciu.

Dr. Burciu Gligor
De Angela pe 23 Iunie 2011

Pur si simplu cel mai bun in domeniul sau.

Dr. Burciu Gligor
De Oana pe 23 Iunie 2011

Dansul este un doctor de o eficienta si de o bunatate rar intalnite. Presupun ca experienta isi spune cuvantul in cazul acestuia insa parerea mea este ca domnul doctor Dr. Burciu este cel mai bun doctor din tara la acesta specialitate.

Contact Dr. Burciu Gligor

Adresa

Piata Spitalului, 1A, Arad, Arad

Telefon 0257.237.479
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari