Dr. Buligan Laviniu
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Buligan Laviniu

Dr. Buligan Laviniu medic primar, competenta in histeroscopie.

Dr. Buligan Laviniu medic primar, competenta in histeroscopie.

competenta in histeroscopie

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Buligan Laviniu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un inger in viata mea
De Calota pe 11 Decembrie 2016

Am doua fetite minunate datorita acestui medic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Condoleante
De Alina laudat pe 17 Mai 2013

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Era un om extraordinar.

Regrete
De Angela pe 17 Mai 2013

Unde a fost inmormantat?

Regrete
De Angela pe 17 Mai 2013

Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si copilul meu d-le doctor. Inca nu-mi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva! Urma sa ne vedem cam peste 3 sapt, cand avea sa-l vada si pe Ayan copilul care ii datoreaza viata acestui om, dar acest lucru nu se va mai intampla din nefericire niciodata. Sincere condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut si apreciat pe acest om minunat. D-zeu sa-l odihneasca!

Regrete
De Elena pe 16 Mai 2013

In urma cu fix 9 luni am nascut o fetita, iar pe masa de operatie mi-a spus: "sa nu va opriti la un copil, eu si acum regret ca am facut doar unul". Ii datorez viata fetitei mele, cand o privesc, vad in ea o parte din el. Urma sa vin la control saptamana viitoare, n-am mai apucat sa ne vedem. Veti ramane in sufletul nostru o viata care a daruit vieti!

Sincere condoleante
De Alina pe 15 Mai 2013

Azi am fost la Spitalul Universitar, m-am dus sa-i dau vestea cea mare domnului doctor Buligan. Am ramas insarcinata si-mi doream ca sa aiba grija de mine asa cum a facut-o in ultimii 10 ani. Am ramas inmarmurita la auzul vestii ca nu mai este. A fost un om extraordinar, de fiecare data amabil si calm. Imi pare atat de rau ca s-a dus, aveam atat de multa incredere in el si stiam ca voi fii cea mai linistita graviduta, imi doream sa mi aduca pe lume copilasul.

Dumnezeu sa-l ierte!

Alina

Condoleante
De Claudia pe 15 Mai 2013

Dumnezeu sa-l odihneasca! Un om si un medic deosebit care a lasat durere in sufletele noastre.

Ramas bun
De Dan Popescu pe 15 Mai 2013

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Laviniu!

Odihneasca-se in pace!
De O pacienta pe 13 Mai 2013

Domnul sa-l odihneasca in pace si sa-l tina printre ingerii Lui!

Dr. Buligan Laviniu
De Mihaela serban pe 13 Mai 2013

Dumnezeu sa-l odihneasca! Un om deosebit si un medic desavarsit.

Contact Dr. Buligan Laviniu

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari