Dr. Budu Antoaneta
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Budu Antoaneta

Dr. Budu Antoaneta - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Budu Antoaneta - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Cfr 2

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Ai folosit serviciile Dr. Budu Antoaneta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Operatie
De Maria pe 13 Mai 2018

As dorii sa stiu cat costa o opratie de fibron la doamna dr Budu la Cf2

Operatie
De Maria pe 13 Mai 2018

As dorii sa stiu ca cat costa o operatie de fobon la doamna dr Budu la Cf2

Pret nastere la Cf2
De Sicuta pe 21 Februarie 2018

Cam cat este pretul pentu o nastere naturala sau cezariana la Spitatul Cf2 cu dna dr.Budu

Dr.Antoaneta Budu
De Lore M pe 02 Aprilie 2017

Am nascut cu doamna doctor acum 1 am si o luna o fetita superba , prin cezariana deoarece am probleme cu ochiii si pot spune ca este cea mai buna din CF 2 . O recomand cu toata increderea

Fibrom
De Sara Bercaru pe 18 Martie 2017

Buna ,am fost de curand la doamna dr. la Sanador si mi-a gasit un fibrom de 5/6 cm . Am citit pareri bune despre doamna doctor pe forumuri si as dori sa aflu de la cele care au fost la doamna dr la CF2 despre conditiile de acolo . Trebuie sa ma operez si nu stiu daca sa merg la CF2 sau la o clinica privata

Profesionista
De Narcisa pe 17 Martie 2017

Buna seara . Am nascut cei 2 copii ai mei cu dr.Antoaneta Budu. Am nascut normal pe prima fetita am nascut-o ziua , la 12 , pe cea dea doua la 4 dimineata . Doamna dr . a fost langa mine pe tot parcursul sarcinilor si in momentul nasterii . Am fost foarte multumita.

DrBudu Antoaneta
De Danuta pe 12 Martie 2017

Buna Violeta . eu am fost operata laparoscopic de doamna doctor acum 1 an si ceva . Am avut probleme cu trompele care erau infundate . Este super profesionista , mergi cu incredere

Infertilitate
De Violeta pe 02 Martie 2017

Buna ziua . Eu o sa ma operez laparoscopic la dr Budu in martie , Am ceva probleme cu trompele si un chist endometriozic pe ovarul stang . Stie cineva sa imi raspunda in cat timp te recuperezi si daca a facut cineva tratament cu zoladex si cum l-a suportat .

Infertilitatea
De Nico85 pe 26 Februarie 2017

Buna ziua , eu am ramas insarcinata cu dr.Budu prin fertilizare si am nascut acum cu 2 ani cu dna Budu . Din pacate am pierdut datetele de contact ale dansei

Dr. Budu Antoaneta
De Catalina pe 10 Februarie 2015

Am nascut natural cu doamna doctor Budu Antoaneta in data de 20.10.2013 la ora 5:30, am ajuns la ora 4 la camera de garda, a sunat-o doctorita care era de garda si a venit cam in jumate de ora, fiind duminica si peste cateva ore intra de garda, pe perioada sarcini am fost la ea.

Contact Dr. Budu Antoaneta

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email contact@spitalcf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari