Dr. Bucur Cezara Ana Maria
11 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bucur Cezara Ana Maria

Dr. Bucur Cezara Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu (Giulesti)

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81, 021.316.12.83, 021.316.12.87, 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Bucur Cezara Ana Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O recomand cu toata inima.
De Simona pe 04 Mai 2012

Este o doctora super,pe mine ma ajutat foarte mult.In momentul de fata ea imi supravegheaza sarcina si este o doctora foarte comunicativa.Am fost la foarte multi doctori pt ca niciunul nu stia care este problema de nu raman,iar la dansa am fost doar de cateva ori si acum sunt insarcinata cu gemeni.O recomand cu toata inima.Iar bani nu mi-a acceptat deloc pana in prezent.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria numar de telefon
De Lidia pe 19 Noiembrie 2011

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu nr. de tel al doamnei dr. daca ati putea cu un mobil.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Balta ana pe 01 Aprilie 2011

Doamna dr. este un dr. excelent o recomand tuturor femeilor care vor sa faca copii sanatosi sa aiba incredere si siguranta. Tin sa mentionez ca am 2 fetite una de 5 ani nascuta la giulesti si una de 5 luni la privat cu doamna dr. Bucur. Jos palaria ca mai exista in Romania inca asa dr.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Geo pe 03 Ianuarie 2011

Super.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De ME pe 28 Octombrie 2010

Pe ce numar de telefon poate fi gasita la Giulesti?

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Bianca pe 18 Octombrie 2010

Este cea mai buna doctorita pe care am cunoscut-o cand am ramas insarcinata. Jos palaria!

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Emanuela pe 27 Aprilie 2010

Un medic profesionist si un om deosebit.

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Adina M pe 27 Aprilie 2010

Va spun cu mana pe inima cu este primul medic cu care am putut discuta despre orice, Este cu adevarat o persoana speciala si deosebita. Pot spune ca este o profesionista care pune suflet la fiecare pacienta

Dr. Bucur Cezara Ana Maria
De Raluca Enache pe 27 Aprilie 2010

Pot spune despre doamna doctor ca este o persoana extraordinara, calda, deschisa si foarte modesta. Este cu adevarat un doctor profesionist.

Medic bun
De Elena pe 27 Aprilie 2010

Este un doctor exceptional, este optimista, pune foarte mult suflet pentru fiecare si este foarte deschisa, iti raspunde la toate intrebarile si nu in ultimul rand, este o adevarata profesionista.

Contact Dr. Bucur Cezara Ana Maria

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari