Dr. Briceag Ion
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Briceag Ion

Dr. Briceag Ion medic primar obstetrica ginecologie, are competente atestate in chirurgie endoscopica ginecologica (histeroscopie si laparoscopie).

Dr. Briceag Ion medic primar obstetrica ginecologie, are competente atestate in chirurgie endoscopica ginecologica (histeroscopie si laparoscopie).

medic primar obstetrica ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Briceag Ion?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor minunat.
De Dumitrache pe 22 Februarie 2018

A venit si randul meu sa imi dau cu parerea despre acest doctor minunat.Am avut sarcina cu preeclamsie(tensiune prov d sarcina),nu am fst la dansul de la inceput si neatentia doctorului la care am fst inaintea dansului era sa duca la moartea mea daca doctorul Briceag nu era. Am ajuns la domnul doctor Briceag in ultimul timp,la 28 sapt. A incercat sa faca tot posibilul sa tina bebele cat mai mult in birtica mea desii situatia mea era destul de grava tensiunea ajungea si l 18 si nu a mai putat sa il tina in burtica decat o sappt. Ma monitorizat tot timpul,suna asistentele si la 02:00 sa intrebe de starea mea. Sa implicat ft mult injectii ptr maturarea plamanilor,controale,eco,nst non-stop. A venit ziua in care a constat atat dansul cat si restul medicilor din spitalul cantacuzino ca trb cezariana de urgenta ptr c altfel as fii putut murii in orice secunda de l tens ft mare pe care o aveam din pacate am nascut un copil de 900 gr s nu a putut supravietuii decat o luna jumate.Acest doctor Briceag cat am stat in spital cu bebele ma cautat in fiecare zii sa intrb d mn cum m simt si knd stia k bebele e in stare grava el m incuraja s imi spunea ca va fii bn. Knd ziua cea neagra a venit s bebele a decedat el a fst lnga mn s familia mea,mi.a promis c urmat sarcina va fii bine ptr c el se va ocupa d l inceput d mn . Din punctul meu de vedere e un doctor minunat profesional si un om de nota sutelor de mii ! Un om care mi.a salvat viata si care a raspuns l telfn l orice ora !! Cu stima si mult respect DUMITRACHE !!!!

Doctor dedicat meseriei
De Silvia pe 07 Iulie 2017

Mi-a urmarit sarcina de la 16 saptamani. Am nascut cu dansul,prin cezariana. La fiecare control mi-a raspuns la întrebări, s-a preocupat continuu de starea mea,a raspuns la telefon la orice ora. Dupa nastere,a trecut zilnic prin salon sa vada starea mea. A participat la efectuarea toaletei, atentionand asistentele asupra corectitudinii procedurii. Nu mi-a spus data cezarienei,pentru a nu ma stresa, m-a anuntat cu o seara inainte sa ma prezint la spital pregatita de internare. Din punctul meu de vedere,nu puteam gasi un doctor mai bun!!!!

Opératie reusita
De Simona pe 24 Noiembrie 2016

Mama mea à fost opérata de dl Dr. Briceag! On persoana deosebita si un médic extraordinar , caruia îi multumesc din suflet pentru tôt e e efortul si priceperea de care à dat dovada.A fost o Opératie destul de grea si complicata dar à réusit. Din ekipa dumnealui au facut parte si dl Dr.Bacalbasa care de asemenea este un Dr minunat foarte mult interesat de starea si évolutia pacientilor ,precum si grupul de asistente si infirmiere dedicate salvarii oamenilor bol bolnavi. VA MULTUMESC FOARTE MULT.

da
De Anghel pe 20 Ianuarie 2016

Domnul doctor este ff bun insa din pacate mare mi-a fost mirarea cand am descoperit pose cu una dintre asistentele dansului..spitalul lotus ploiesti..nu pot sa cred ca astfel de asistente ne ating copii..am ramas shocat ...cum isi pot lua un halat alb pe ele si sa se comporte ca si cum ar fi niste sfinte..

Un doctor super!
De Zainea carmen pe 28 Februarie 2012

Eu am doi copii! O fetita de 6ani si un baietel de 4 ani, i-am nascut pe amandoi cu dr.Briceag si sunt super multumita! M-a chemat in fiecare luna la control nu am avut nici un fel de problema! Cand m-au apucat durerile m-am dus la spital, a venit imediat la 3 dimineata! Eu am fost si sunt foarte multumita de el! E un doctor exemplar!

Dr. Briceag Ion
De Mariana pe 02 Februarie 2011

Dl doctor Ion Briceag, un medic deosebit, a intervenit chirurgical laparoscopic-intraoperator unui chist ovarian de 9,2 cm. Am 4 luni de la operatie si ma simt excelent, mii de multumiri!

Dr. Briceag Ion
De Trandafir madalina pe 11 Ianuarie 2011

Este cel mai bun doctor stie sa ajute oamenii. Eu am nascut cu dansul un baietel, a venit si ma ajutat. Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa.

Dr. Briceag Ion
De Gheorghe elena-gina pe 12 Noiembrie 2010

Eu una am avut incredere deplina in domnul dr. Briceag, insa acum incep sa-mi pierd aceasta incredere deoarece in familia mea sunt doua cazuri destul de ingrijoratoare pentru mine. Am doua cumnate tot paciente ale dansului ca si mine, dar ele au avut probleme una era sa moara la nastere, iar celeilate ia murit fetita nascuta la termen deoarece d-nl doctor nu a informat-o in nici un fel despre vaccinul ce trebuia sa-l faca in timpul sarcinii, avand RH negativ. Increderea mea in dansul nu mai e de suta la suta, a scazut undeva la jumate eu totusi ii multumesc pentru grija care mi-a aratat-o. Eu am 2 copii o fata de 9 ani si un baietel de 2 ani jumate nascuti cu dansul si trei intreruperi de sarcina si s-a purtat cu mine exemplar.

Dr. Briceag Ion
De Nita mirela mihaela pe 21 Septembrie 2010

Am 35 de ani si de abia dansul a descoperit ca am uterul septat. In 2008 cand am avut si 6 interventii chirurgicale, dar tot nu raman insarcinata. Imi este rusine sa-l intreb ce sa mai fac, numai sa nu fiu prea stresanta. E foarte multumit de cum au decurs interventiile si ce a iesit din mainile dansului. Nu e dupa bani ca altii de trag de buzunar sa le bagi. Sa ii dea Dumnezeu sanatate chiar daca momentan nu am ramas insarcinata. Speranta moare ultima.

Dr. Briceag Ion
De Carla pe 04 Iunie 2010

Am nascut cu el in ianuarie. S-a purtat ireprosabil cu mine chiar daca nu i-am dat la fel de multi bani cat i-a dat o alta pacienta care a fost cu mine in salon. Nu tine cont de asta, profesional nu ai ce sa ii reprosezi. Referitor la primele intalniri cu el, recunosc ca a fost destul de rece, dar in timp totul a decurs asa cum mi-am dorit!

Contact Dr. Briceag Ion

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Gemenii
Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari