17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bratila Elvira

Dr. Bratila Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie, medicina reproductiva, laparoscopie.

Dr. Bratila Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie, medicina reproductiva, laparoscopie.

competente in ecografie, medicina reproductiva, laparoscopie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

luni: 14:00 - 18:00;
marti: 14:00 - 18:00;
miercuri: 16:00 - 19:30;
vineri: 15:00 - 19:00

pentru programari sunati la numarul 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Bratila Elvira?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Bratila Elvira ? Cea mai slaba doctorita !!
De Raluca085 pe 15 Mai 2018

Buna ziua, am avut o experienta urata cu doctorita Bratila Elvira - asa-zis "profesor-doctor" . A fost cel mai slab doctor la care am avut vreo programare vreodata, dupa ce ca am asteptat foarte mult - tot la spitalul Regina Maria - pentru o ecografie,
nici macar nu a putut sa-mi raspunda la 2 intrebari dupa. Mai ales ca mai avea putin si ne dadea pe usa afara . Asa nesimtire nu am intalnit niciodata, nici macar in spitalele de stat. Si bineinteles ca nici spitalul nu s-a lasat mai prejos, dupa ce in
call-center ni s-a spus cat costa ecografia, la receptie la venire au confirmat, la iesire - culmea s-a dublat pretul. Ca e alt tip de ecografie, ca doctorul asa a scris pe Raportul medical, ca la ei asa se numeste. Deci practic am inteles ca au facut alta
ecografie, nu aia pe care am cerut-o noi. Nu va duceti la doctorita asta, altfel o sa asteptati aiurea prin spitale si o sa va puna nervii la incercare !

Doctorita care nu da 2 bani pe oameni - Bratila Elvira
De Mary123 pe 15 Mai 2018

Aceasta doctorita nu da 2 bani pe oameni, si se mai cheama si "profesor". Nu are pic de curtoazie medicala, nu stie sa explice rezultatele unei ecografii simple. Nu are recomandari de facut, doar "ura si la gara" . Spital privat, Regina Maria, platesti aiurea niste bani si nu te lamuresc cu nimic acesti asa-zisi medici . Te mai si fac sa astepti o ora . Nu o sa mai apelez nciodata la Spitalul Regina Maria sau aceasta femeie numita Bratila Elvira !

Prof. dr. Bratila Elvira, primul medic ginecolog atestat pentru medicina robotica
De Mirabela Trusca pe 12 Februarie 2018

Cele mai alese cuvinte de multumire, recunostinta, respect si admiratie pentru dna prof. dr. Elvira Bratila, un medic exceptional, primul medic ginecolog din Romania atestat in medicina robotica, tehnica de ultima generatie,de care am beneficiat si eu pentru o endometrioza profunda, la Spitalul Monza.
Dna prof. dr. Elvira Bratila este un medic si un om minunat: cea mai inalta tinuta morala si profesionala, comunicativa, calda, calma, rabdatoare si mai ales daruita de D-zeu cu harul vindecarii si maini de aur.
O recomand cu incredere pe dna prof. dr. Elvira Bratila tuturor doamnelor care au probleme ginecologice si in special celor care sufera de endometrioza, o boala atat de grava, pentru care sunt putini medici specialisti in Romania, dar care Zprin alegerea medicinei robotice minim invazive, se pot face minuni pentru pacient.
Sa fiti binecuvantata, stimata doamna prof. dr. Elvira Bratila.

Ms
De Gafars pe 09 Octombrie 2017

Profesionalism? Probabil ca dna doctor nici macar nu a auzit de asa ceva! Nu va obositi sa va faceti programare la dna doctor, nu tine cont de programari! Preferabil vorbiti cu dna asistenta si va rezolva pt dvs! Tratare "ca la stat" pe bani de privat. Ramane la latitudinea dvs daca mai aveti incredere in abilitatile dansei de a trata! Este inacceptabil sa astepti mai mult de o ora dupa ora programarii si dna doctor sa continue sa primeasca "pacienti" cu preferinte!

Un doctor extraordinar, un om minunat!
De Denisa pe 15 Septembrie 2017

Ii multumesc din suflet doamnei doctor pentru tot suportul acordat pe perioada celor trei luni in care am fost internata la spitalul "Panait Sarbu". Sarcina mea avea 26 de saptamâni, o sarcina gemelară cu risc crescut obținută in urma procedurilor de FIV. Doamna profesor a intervenit cu profesionalism in acest act al Creației Divine si am reușit, datorită dânsei, sa aduc pe lume in data de 15 Iulie 2017 doi baietei minunati!!! Tot respectul si mii de mulțumiri, doamna doctor! Dumnezeu sa va răsplătească pentru tot ceea ce faceți!!!

Tot respectul
De Elena pe 14 Iulie 2014

In februarie 2011, dupa asteptari de peste 10 ani, in urma unui tratament FIV, urma sa nasc o fetita.

Am avut foarte multe emotii, dar, datorita d-nei doctor Elvira Bratila, sarcina mea a fost una normala, fara probleme, nastere usoara si fetita mea s-a nascut perfect sanatoasa!

Multe, multe multumiri pentru doamna doctor!

Mii de multumiri
De Victoy0111 pe 17 Octombrie 2012

Peste cateva zile urmeaza sa nasc al doilea copil cu dansa. Ii sunt recunoscatoare pentru profesionalism, rabdare si linistea care mi-o insufla. Ii doresc multa sanatate si recunoasterea meritelor si devotamentulului sau fata de noi.

Multe multumiri
De ANCA CRETU pe 26 Septembrie 2012

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit-o pe dna doctor, cu ajutorul careia am un baietel de 3 ani, sanatos si frumos. Am numai cuvinte de lauda pentru dansa, este un doctor si un om exceptional! Multumiri inca o data.

Cea mai buna doctorita
De Ioana pe 17 August 2012

O recomand din suflet pe doamne doctor pentru comunicativitate, deschidere, implicare, profesionalism. Experienta mea cu dansa a fost foarte buna, iar acum am un baietel senzational, multumita dansei. Tuturor gravidelor pe care le cunosc le povestesc de dna doctor si sper ca si ele sa aiba macar jumatate din experienta mea placuta. Va multumesc, dna doctor si ne vedem la al doilea!

Dr. Bratila Elvira
De Popovicivioleta pe 01 August 2012

Buna ziua. Am reusit sa avem o bebelina de toata frumusetea cu ajutorul dnei dr. pentru cei ce isi doresc copii o recomand cu tot sufletul pe dna dr. este tanara, dar este foarte profesionista si perseverenta in ceea ce face. Va doresc numai bine si apelati cu toata increderea. Poate fi gasita la Spitalul Pantelimon, la Spitalul Medicover si Spitalul Regina Maria.

Contact Dr. Bratila Elvira

Adresa

Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00 / 021.9220
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari