Dr. Branescu Nicusor
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Branescu Nicusor

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

maternitatea Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Branescu Nicusor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Otilia pe 16 Mai 2018

Nu recomand.

Ecografie
De Camelia pe 25 Aprilie 2018

Ma intereseaza si pe mine unde are cabinetul-particular dl.dr ???
Sau un nr de contact?

Ginecologie
De Mercan Claudia pe 20 Aprilie 2018

Cel mai bun doctor! Vi-l recomand din suflet!1000 de ani,sa trăiți! Toată stima! Respect!

Recomand acest medic!
De Maia pe 24 Noiembrie 2016

Super medic! Il recomand din suflet! Profesionist! Toată stima!

Mai sunt si profesioniști în țară!
De Damian Emilia pe 22 Aprilie 2016

Am avut o intervenție chirurgicală la acest spital-Polizu si la recomandarea unei cunoștințe am ajuns la dl. dr. Brănescu Nicușor. Un om foarte amabil, cu foarte mult bun simt, respectuos, care mi-a castigat încrederea de la prima întrevedere. A pus un diagnostic pe care l-am obținut la 5 medici,dar cu foarte multe analize si timp îndelungat. M-a internat in spital, m-a operat si am simtit pe propria persoană ce înseamnă să beneficiez de grijă, atenție, îngrijire medicală de nota 10. În perioada de convalescenta de la Terapie intensivă m-a vizitat de multe ori, îmi asigura personal îngrijirea zonei operate inclusiv în zilele de sâmbătă si duminică. Fiind o fire mai fricoasa dl. dr. mi-a castigat încrederea si ascultând sfaturile sale, perioada de refacere a fost foarte usoara.
Va multumesc domnule doctor Branescu. Cu deosebita stima si respect!

10
De Alqudsieh maria pe 22 Ianuarie 2016

Domnul doctor branescu este un profesionist este un inger.

Buna ziua
De Elena pe 03 August 2015

Este vreo problema daca nu imi permit sa ii dau dl doctor Branescu bani? Tine cont de asa ceva?

Numai de bine
De O mamica fericita pe 10 August 2014

Eu am avut o experienta extrem de pozitiva cu doctorul Branescu. Dupa o gramada de tratamente si medici care nu-mi dadeau nicio explicatie referitoare la motivele pentru care nu ramaneam insarcinata, am ajuns la doctorul Branescu.

Am ramas insarcinata, dar datorita problemelor mele, sarcina a fost extrem de dificila. Domnul doctor m-a incurajat mereu, m-a tratat cu respect si a abordat sarcina mea la modul individual. In luna a saptea, copilul meu era infasurat de patru ori cu cordonul ombilical.

M-a monitorizat permanent, m-a incurajat chiar daca intrasem intr-o crunta depresie si am avut reactii aproape agresive vizavi de dumnealui. Lucrurile s-au complicat in ziua de Craciun si, desi nu era de garda, a venit, m-a operat. A avut grija de mine si de copil permanent. A venit la mine in terapie intensiva de trei ori de acasa in noaptea de Craciun.

Acum am o fetita superba de un an si opt luni si ma gandesc zilnic la domnul doctor. Poate parea cateodata grabit, poate si datorita faptului ca are multe paciente, nu are timp intotdeauna de explicatii, dar daca i le ceri, ti le da intotdeaua.

Am simtit nevoia sa va impartasesc si experienta mea, iar voi veti putea decide asa cum credeti ca este mai bine pentru voi.

Experienta mea
De Cristina pe 28 Iunie 2014

Este un doctor de nota 10!

Un doctor care mi-a dezamagit asteptarile
De Kinga Vochin pe 16 Iunie 2014

Am nascut in decembrie 2013 la maternitatea Polizu, dupa o sarcina frumoasa, usoara si fara probleme medicale. Cand am fost insarcinata, ginecologul meu mi-a recomandat maternitatea Polizu. M-am documentat inainte de pe internet despre medici, iar cand am mers la spital, mi s-a recomandat Dl dr. Nicusor Branescu. Eram foarte incantata de reclama care i se facea. Pe parcursul intregii sarcini m-a chemat numai la cabinetul particular, la fiecare control era ca si cum ne-am vedea pentru prima data. Nu ma retinea deloc. nu ma deranja acest fapt, caci avea sute de paciente, pentru mine era important sa fie un doctor competent. Da, era amabil, era profesionist, dar cand am avut cea mai mare nevoie, m-a dezamagit.

Intr-o duminica seara in jurul orelor 22-23 mi s-a fisurat membranele, l-am sunat, i-am trimit mesaj, niciun raspuns, insa am plecat spre maternitate. La scurt timp eram in salonul de travaliu, iar bataile inimii copilasului scadeau ingrijorator de mult. si stateam sa il asteptam pe Dl Dr, in timp ce inima copilului meu abia batea.

Desi medicul de garda putea sa imi faca cezariana de urgenta, mai ales ca stiam ca avea copilasul circulara de cordon. (aaa.. dl dr ma tot incuraja sa nastem natural, ca e cordonul lung, ca nu e copilul mare, ca x, ca y) intr-un final a ajuns, chiar cand eram pe punctul de a impinge.

Mi-a facut o taietura care si acum la 6 luni dupa nastere ma doare, copilasul mi l-a scos mai mult mort decat viu (era albastru, nu respira, a stat 4 zile la terapie intensiva intre viata si moarte, unde nu i se stabiliza tensiunea arteriala si a facut o hemoragie suprarenala), i-a rupt clavicula stanga.

Dupa nastere a fost atat de atent si dragut, ma vizita de mai nulte ori pe zi, insa doar pana cand a primit atentia din partea sotului. Si pentru ca nu era multumit de suma (600 lei), i-a returnat, replicand "daca tu asa apreciezi ce am facut eu pentru tine", urmand apoi, cu orice ocazie ne intalneam, numai apropouri si ironii acide.

Am fost foarte dezamagita si am suferit mult din cauza circumstantelor nasterii copilului meu, la care a contribuit cu mult si acest domn doctor Branescu. Am tinut sa relatez experienta mea. Multa sanatate tuturor!

Contact Dr. Branescu Nicusor

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari