Dr. Branescu Doina
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Branescu Doina

Dr. Branescu Doina medic primar, competenta in contraceptie, colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Branescu Doina medic primar, competenta in contraceptie, colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica.

competenta in contraceptie, colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Branescu Doina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Vă rog
De Valentina pe 13 Februarie 2017

Stie cineva nr de tel al dnei Dr Branescu Doina va rog

Stie cineva nr de tel al dnei Dr Branescu Doina va rog?
De Nina pe 04 Februarie 2015

Stie cineva nr de tel al dnei Dr Branescu Doina va rog?

Un doctor de nota 10
De Cristina pe 28 Iunie 2014

Este o persoana minunata care mi-a salvat viata mea si bebelusului meu si careia ii sunt vesnica indatorata!

Profesionalism fara limite!
De Nicoleta ene pe 22 August 2012

E prima oara cand ma apuc sa scriu intr-un topic. Dar doamna dr. Branescu Doina este un om de milioane si trebuie sa recunosc fara nici un dar si poate ca pentru mine a insemnat cea mai buna impresie de care am avut parte in spitalele de la noi. Daca ar fi macar un sfert asa cum este dansa am fi norocosi cu totii ca ne-am nascut in tara asta atat de controversata
Pentru toate viitoarele mamici si nu numai, le recomand cu toata sinceritatea un om minunat, profesionist, inteligent, comunicativ si foarte uman care mi-a marcat viata in cel mai frumos mod posibil si datorita careia in familia noastra a aparut si micutul Eduard. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Un medic ginecolog va poate schimba viata. Alegeti cu grija
De Vali pe 03 Aprilie 2012

Mi-a urmarit sarcina de la 7 saptamani. Desi aici scrie ca are competenta in ecografie, niciodata nu mi-a efectuat dumneaei vreo echo, ci dr. Klein. Este un medic foarte comunicativ si se poarta frumos, insa atunci cand mergem la un medic specialist ne dorim sa fie profesionist. Nu exceleaza din punct de vedere profesional. Am nascut un copil cu sindrom down, desi mi-a urmarit toata sarcina, a uitat sa-mi recomande efectuarea triplului test, la 20 de saptamani a sarcinii, eu mi-am amintit ca trebuia sa-l fac si pentru ca era prea tarziu am intrebat-o daca nu este cazul sa fac amniocenteza. Mi-a spus ca sub nici o forma pentru ca nu am peste 35 de ani, nu am cazuri in familie, aveam si eu si sotul cariotipurile lucrate si erau perfecte, avusesem pana atunci risc de avort spontan si amniocenteza este o investigatie invaziva si nu s-a vazut nimic la echografie care sa ne ridice vreun semn de intrebare. Am efectuat peste 20 de echografii in timpul sarcinii, insa ulterior am aflat ca nu te poti baza pe ele pentru un astfel de diagnostic. Asa am nascut in anul 2007, un copil su sindrom down. Va las pe dumneavoastra sa-i apreciati profesionalismul, din pacate pentru mine este prea tarziu.

Dr. Branescu Doina
De Monica pe 21 Noiembrie 2011

Doamna dr. Branescu Doina, este unul dintre cei mai buni doctori, mie mi-a adus baietelul pe lume foarte bine, desi toata sarcina am purtat o infectie urata si am luat foarte multe antibiotice, iar doamna dr. ma asigurat ca copilul este si va fi pe maini bune si nu va fi afectat cu nimic de aceste tratamente si de infectii. O doamna de milioane care a facut o minune, copilul meu!

Dr. Branescu Doina
De Dana pe 11 Martie 2011

Tineti-o tot asa.

Dr. Branescu Doina
De Mai putin conteaza pe 02 Noiembrie 2010

Am fost la spital acum 2 saptamani intr-o stare grava si inculpata a inceput sa tipe la mine "acum se vine? si ai venit asa? Am lasat-o si am plecat cu lacrimi in ochi pentru ca nu aveam o citez "finante".

Dr. Branescu Doina
De Badeanu Mari pe 29 Iunie 2010

Mii de multumiri doamnei Doctor Doina Branescu pentru ca ma simt foarte bine in urma unei operatii de histerectomie totala. O recomand cu caldura.

Dr. Branescu Doina
De Aaaa pe 23 Mai 2010

Am o parere foarte proasta.

Contact Dr. Branescu Doina

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari