Dr. Bran Daniel
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Bran Daniel

Dr. Bran Daniel - medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Bran Daniel - medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical Dr. Bran

luni, marti, miercuri, joi, vineri 09:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 14:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0256.437.308 / 0748.151.892

Ai folosit serviciile Dr. Bran Daniel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Bran Daniel - clinica President
De ANCA pe 02 Iulie 2013

Nu mai asista la nasteri la Bega, doar la President.

Dr. Bran Daniel - spital
De Aura pe 01 Iulie 2013

As vrea sa stiu daca dl. Dr. Bran mai este si in cadrul spitalului Bega? Multumesc!

Dr. Bran Daniel
De ND pe 17 Mai 2013

Un medic si un om de exceptie. Cuvintele sunt insuficiente pentru a-l descrie. Deosebita consideratie pentru un astfel de om, un astfel de medic!

Dr. Bran Daniel
De ANCA pe 30 Iulie 2012

Un doctor foarte priceput pe care il recomand din toata inima.

Dr. Bran Daniel
De Adriana pe 25 Martie 2011

Este un doctor minunat eu merg de 6 ani la dansul si am mai mers si la altii, dar m_am intors la dansul. Nu am cuvinte, trebuie sa il intrebi, ce nu intelegi iti explica, super doctor. Mergeti cu incredere as spune mai multe, dar nu-mi gasesc cuvintele, sincer, si eu chiar sunt reticenta dar in privinta lui nu. Bafta tuturor.

Dr. Bran Daniel
De Iudita pe 12 Decembrie 2010

Am fost la destui medici, dar dr. Bran Daniel este un adevarat profesionist. Este dragut si iti explica tot ce vrei sa stii, daca ai intrebari si nelamuriri iti raspunde cu mare placere, nu l-as schimba pentru nimic. In plus de asta asistenta te intampina ca si cum ai fi la tine acasa, pur si simplu te simti in siguranta, la alte cabinete ai emotii cand intri aici nu, totul consta in comunicare reciproca.

Dr. Bran Daniel
De Petro pe 13 Octombrie 2010

Am mers la foarte multi medici pana sa ajung la dumnealui. Mi-a facut o impresie foarte buna pentru ca e foarte deschis, iti explica absolut orice vrei sa stii, te incurajeaza, iti ridica moralul, iar la cabinetul dansului asistenta e foarte draguta si te intampina cu zambetul pe buze inca de la intrare. Este un profesionist in toata regula.

Dr. Bran Daniel
De Cornelia tg jiu pe 19 Septembrie 2010

Super doctor!

Dr. Bran Daniel
De Monica pe 01 Septembrie 2010

Si eu merg la dansul de vreo 3 ani si sunt foarte multumita. Acum ma gandesc la un bebe si clar voi merge la dansul, nu l-as schimba pe nici un alt medic. Este serios, se poarta frumos cu tine si iti explica care este problema. Eu sunt foarte multumita! Sper sa fiu la fel si dupa sarcina.

Dr. Bran Daniel
De Adriana pe 16 Iunie 2010

Si eu sunt pacienta domnului Bran si de multe ori am dorit sa nu mai merg la dansul. Am schimbat foarte multi medici si m-am reintors la dansul. Anul trecut am avut o mare problema de care s-a ocuupat exceptional. Acum vreau un bebe si sper sa nu ma dezamageasca.

Contact Dr. Bran Daniel

Adresa

Valeriu Braniste , 5, Timis, Timisoara

Telefon 0256.437.308 / 0748.151.892
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari