Dr. Braila Mihai
6 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Braila Mihai

Dr. Braila Mihai in functia de Profesor universitar doctor, sef clinica II Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.

Dr. Braila Mihai in functia de Profesor universitar doctor, sef clinica II Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Craiova

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0251.502.200

Ai folosit serviciile Dr. Braila Mihai?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumiri
De Tanasie pe 11 Ianuarie 2018

As dori sa stiu daca domnul doctor a lucrat in anul 1979 la Sp.Universitar București.
Daca da, mii de mulțumiri !
Mi-a salvat viata,si a băiatului meu !

Mia salvat viața.
De Rotaru pe 17 Aprilie 2017

In anul 1993 dl.dr.mia salvat viața.In 92 am nascut prin cezariana cu o dna.dr.Ligia si cand am ajuns acasă sa spart opratia in urma unei infecti.Am mers la pansat vreo trei luni la dna.dr.Ligia dupa care mia zis sa ma pansez singura acasă. Dupa zece luni de chin am ramas insarcinata.Am mers la spital la dl.dr.Braila can ma vazut mia facut de urgență cezariana ma curățat de infectie ,mie mia salvat viata dar a bebelusului nu.La cererea mea mia legat trompele.Doamnelor aveti mare grija pe mana cui va dati.Mulțumesc domnului profesor Georgescu,ami pare nespus de rau ca a plecat din București. 😢

Mii de multumiri !
De Cotea madalina pe 22 Septembrie 2015

Dupa ce m-a salvat de la o extrauterina in 2002 , m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel in 2004 ..Profesionalismul dansului si-a pus amprenta pe viitorul familiei mele.Ii aunt profund indatorata .

multumiri
De Trailescu pe 29 Iulie 2015

Dupa o operatie grea, in anul 2000,transmit pe aceasta cale calde multumiri si adanca recunostinta pentru profesionalismul si spiritul patrunzator al acestui MARE OM.Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Medic foarte bun!
De Popescu maria pe 18 Februarie 2015

As dori sa stiu si eu unde il pot gasi pe domnul doctor Braila Mihai.
Este foarte urgent.

Profesionalim
De Lesaru rodica pe 10 Iunie 2014

Dl. Prof.dr. vreau sa va multumesc pentru ca ati fost langa noi cand am avut cea mai mare nevoie. Am nascu cu dvs. in 1994 in iunie, eram o pacienta de 40 e ani, cu unele probleme. Va multumesc pentru ca dvs. Ati fost acolo cand am avut mai multa nevoie. Fiti binecuvantat.

Contact Dr. Braila Mihai

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.200
Site www.scjuc.ro
Email scjuc.craiova@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari