Dr. Bragaru Mariana
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bragaru Mariana

Dr. Bragaru Mariana medic primar obstetrica - ginecologie, competente: ecografie obstretica ginecologie, colposcopie.

Dr. Bragaru Mariana medic primar obstetrica - ginecologie, competente: ecografie obstretica ginecologie, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

sectia chirurgie generala - compartiment obstretica ginecologie

Spitalul Clinic Prof. Dr. Constantin Angelescu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.323.30.40 / 021.323.30.41 / 021.323.30.42 / 021.323.30.43

Ai folosit serviciile Dr. Bragaru Mariana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

...
De Cristina pe 08 Mai 2017

Am pierdut nr dânsei ma poate ajuta cineva cu nr de telefon sa pot lua legătura cu dumneaei...

Este o doctorita superba
De Aisha pe 20 Decembrie 2016

Sant multuminata de serviciile dumnei

o doctorita care stie meserie
De Mia pe 29 Iunie 2016

am fost si eu pacienta dansei,am nascut 2 copii.la orice ora mi-a raspuns la telefon,nu am avut niciun fel de problema nici in timpul sarcinii si nici al nastere.dar a trebuit sa am si eu "grija" de dansa....intr-adevar are momente cand (cred din cauza stresului) este cam nervoasa si foloseste niste cuvinte "rastite"...dar trebuie sa ai rabdare...ca doctor(specialist) nu am nimik de comentat,personal am fost f multumita de cum au decurs ambele sarcini si nasteri monitorizate de dansa!

Dr Mariana Bragaru
De Elena pe 15 Noiembrie 2014

Am facut o laparoscopie de chist ovarian la dansa. In loc de chist mi-a indepartat din parenchimul ovarian.
La o luna de la operatie aveam acelasi chist de aceleasi dimensiuni pe ovar. La care dansa mi-a zis ca a aparut altul. Intr-o luna??? Am fost si la alt medic care mi-a confirmat ca nu avea cum sa apare alt chist de aceleasi dimensiuni in asa scurt timp.
Inainte de opeartie mi-a cerut de trei ori sa fiu "atenta" cu asistentele si rezidentii, ca nu numai ea intra la operatie...
Sper sa va ganditi de doua ori inainte de a va lasa pe mainile dansei... Daca la o simpla laparoscopie dansa greseste in asemenea stil, va dati seama ce s-ar intampla in cazuri mai grave.

Ca sa nu va mai spun de atitudinea de superioritate si aroganta pe care o afiseaza. Dupa opeartie i-am zis ca am dureri de ovar mai mari decat inainte. " Dar ce, draga, stii tu unde e ovarul?", a fost afirmatia ei.

Dr. Bragaru Mariana
De Elena NEAGU pe 25 Septembrie 2014

Este un om fenomenal si un doctor extraordinar. O cunosc pe d-na doctor de 14 ani, am fost la un pas de moarte, dansa mi-a redat viata. Pana sa o cunosc pe dansa am fost numai la profesori renumiti, care nu imi puteau da un diagnostic, la un moment dat aveam 4 diagnostice total diferite. In data de 14.08.2014, a nascut si nora mea cu dansa si este foarte bine. RESPECT MAXIM, doamna doctor si multa multa sanatate va doresc!

Dr. Bragaru Mariana
De Pana cristina pe 22 Ianuarie 2014

Eu am nascut cu dansa si imi pare rau ca nu am mai trecut pe la cabinetul dansei. Am 2 nasteri si amandoua au trecut cu brio, iar ca sa fim seriosi, peste tot se plateste, e normal! Cat despre eficienta si tratamente e de nota 20.

Dr. Bragaru Mariana
De Elena pe 08 Noiembrie 2012

La un an dupa ce am nascut mi s-a dezvoltat un polip endocervical. Am mers pentru operatie la aceasta doctorita. Era sa mor in timpul interventiei din cauza faptului ca mi-a facut 2 doze de anestezic, lucru confirmat chiar de ea la cateva ore dupa ce mi-am mai revenit " Ti-am facut doua doze pentru ca de regula faceam doar una si tot simteau durerea". Asa ca... era sa nu mai simt nimic.Niciodata. De-abia astepta sa ma externez sa scape de pacienta dificila. Asistenta ei pare mai dura, dar e muuuult mai om decat ea. Mi-a luat tensiunea de doua ori si era ingrijorata ca era mult prea mica. La momentul acela eu nu stiam ca e contraindicata anestezia in cazul hipotensiunii. M-am bazat pe doctora. Asistenta mi-a trecut tensiunea in fisa, imi amintesc bine. Ori doctora nu a citit fisa, ori mi-a injectat anestezicul la risc. De operat, m-a operat bine, nu am mai avut sangerari, are mana buna inseamna, dar risca mult pe viata pacientei, nu se informeaza suficient. M-a pus sa semnez in alb, inainte de operatie aveti mare grija. Aaaa si inca ceva, mi-a dat un antibiotic foarte tare - Unasyn, care mi-a distrus complet flora intestinala. Sunt vreo 3 ani si ceva de atunci si tot mai am probleme cu fisuri anale, hemoroizi. Pana sa iau acel antibiotic nu am avut astfel de probleme. Judecati singure.

Dr. Bragaru Mariana
De Margareta pe 22 Mai 2012

Pentru prima data, dupa 26 de ani, am intalnit un medic ginecolog care, prin conversatia purtata, a reusit sa-mi redea increderea in mine incat sa ma hotarasc cu privire la o interventie chirugicala care trebuia facuta acum cativa ani. Numai ganduri bune!

Dr. Bragaru Mariana
De Daniela pe 18 Mai 2011

Am mers de vreo 4-5 ori la dansa la consultatie si am fost foarte multumita Este un om de nota 20 si un medic foarte bun ma ajutat mult si a avut rabdare cu mine si ori de cate ori am sunat-o mi-a raspuns la telefon.

Dr. Bragaru Mariana
De Ana pe 28 Martie 2011

Este omul banului. La a treia vizita nu a mai vazut plicul si s-a descatusat. Un limbaj care lasa de dorit. Cat pompati intr-un medic de la stat, platiti mai bine consultatia in privat.

Contact Dr. Bragaru Mariana

Adresa

Mircea Voda, 49, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.323.30.40 / 021.323.30.41 / 021.323.30.42 / 021.323.30.43
Site angelescuchirurgie.tripod.com
Email constantinangelescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!