Dr. Botnari Elena
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Botnari Elena

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522

Ai folosit serviciile Dr. Botnari Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic profesionist
De Daniela pe 28 Aprilie 2016

Am născut acum 3 săptămâni la spitalul Moinești cezariana cu doamna doctor Botnari. Am fost foarte mulțumită de modul cum am colaborat. Este o femeie optimista, un om rabdator si medic profesionist. O recomand cu toată încrederea. Am venit din Focsani sa nasc cu dansa. Următorul copil il voi naste cu siguranță tot cu dumneaei. Naștere ușoară mamici!

Numar de telefon
De MONICA pe 08 Ianuarie 2014

Numarul doamnei doctor, este 0741.147.124.

Dr. Botnari Elena
De Anton cristina pe 13 August 2013

Cine nu o cunoaste pe dr. Botnari si isi doreste un copil le recomand sa apeleze cu cea mai mare incredere la serviciile d-nei, am avut doua sarcini pe care nu am reusit sa le duc la sfarsit inainte sa o cunosc pe dansa, cand am ramas insarcinata iar, eram disperata, neincrezatoare, ea mi-a redat increderea in mine, in faptul ca voi reusi, mi-a prescris tratamentul corect, ori de cate ori a fost nevoie m-a internat in spital, mi-a acordat toata atentia, mi-a prescris cele mai bune tratamente si vreau sa va spun ca am nascut o fetita perfect sanatoasa, acum are 4 anisori si am ramas din nou insarcinata, acum am 5 luni si sunt tot sub supravegherea doamnei doctor careia ii doresc multa sanatate si putere sa aduca pe lume cat mai multi copilasi sanatosi. Va multumesc doamna doctor Botnari Elena.

Este o persoana minunata
De Grosu pe 18 Aprilie 2013

E o persoana minunata care m-a ajutat sa imi duc sarcina pana la capat (o sarcina cu multe probleme), daca ar fi sa mai raman insarcinata tot la dansa m-as duce. Eu find din Bacau. Tot respectul!

Dr. Botnari Elena
De Nadia V. pe 29 Octombrie 2012

Aveti mare dreptate, un medic de mare valoare. Un om deosebit, multa sanatate.

Dr. Botnari Elena
De Oana pe 09 Aprilie 2012

Buna, as dori si eu numarul de telefon al doamne doctor, daca nu te deranjeaza. Iti multumesc.

Dr. Botnari Elena
De ANCA GROSU pe 19 Ianuarie 2012

Nu am cuvinte sa ii multumesc doamnei dr. Botnari Elena care e o femeie minunata. Sunt din Bacau si acum aproape 3 ani am fost sa nasc in Moinesti, am avut probleme cu sarcina, era sa pierd fetita la 2 luni, la 4 luni si am fost la "cei mai buni dr. din Bacau" si am auzit de dansa si de la 4 luni la fiecare 2 saptamani mergeam cu sotul la control si cu tratamente date de dansa am reusit sa duc sarcina pana la capat (avand o sarcina cu probleme) si am nascut o fetita minunata. Si cine comenteaza ca nu are rabdare cu pacientii sau nu comunica inseamna ca doamnele au o problema. Ii doresc multa sanatate dr. si sa o tina tot asa. E o super dr.

Numar de telefon
De Crina pe 07 Octombrie 2011

In primul rand as vrea sa salut toate femeile si mamicile ce comunica pe aceasta pagina. Am o rugaminte la voi cine imi da si mie nr de tel al doamnei doctorita as vrea sa vb cu ea, pentru o programare. Va multumesc si numai bine sanatate si tot ce va doriti!

The best
De Bodea ioana pe 04 Septembrie 2011

Buna ziua, eu am o fetita de 1an si 5 luni, iar prezenta ei in viata mea a fost posibila d-nei Dr. Botnari Elena, care mai inainte de toate este o prietena si apoi un cadru medical pentru toatele (prezente sau viitoare) mamici. O recomand tuturor, din toata inima!

Dr. Botnari Elena
De Liana pe 08 Mai 2011

Puteti sa nu ma credeti dar este pe pielea voastra! La Cluj am fost internata cu o doamna din Moinesti, care stia si ea destule despre doamna doctor. Nu este usor sa te trezesti ca ai cancer dupa ce ani la rand am stiut doar ca totul este sub control si e perfect. Nu va doresc o astfel de experienta! Pe mine nu ma intereseaza ce faceti, eu doar m-am simtit obligata sa va spun ce am patit. I-am promis lui Dumnezeu, ca, daca ma ajuta sa scap cu bine, voi ajuta orice femeie care trece prin ce am trecut eu si am incercat astfel sa le previn pe cele in necunostinta de cauza. Nici macar o data nu am spus ca doamna doctor nu vorbeste frumos, am spus doar ca este incompetenta! Sa fiti sanatoase!

Contact Dr. Botnari Elena

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Telefon 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522
Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!