Dr. Bostan Madalina Doina
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bostan Madalina Doina

Dr. Bostan Madalina Doina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean Suceava.

Dr. Bostan Madalina Doina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean Suceava.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Suceava

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0230.222.098 / 0230.520.412

Ai folosit serviciile Dr. Bostan Madalina Doina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Incompetenta
De Ionut pe 04 Mai 2018

Dragilor, nu folosiți serviciile acestei escroace ce se pretinde a fi doctorița, pe scurt este o incompetenta !!!

O MIZERABILA
De Raluca pe 29 Ianuarie 2016

O ORDINARA AHTIATA DUPA BANI SI LIPSITA DE ORICE URMA DE ETICA. Astazi 29.01.2016 aceasta ordinara mi-a incasat suma de 350 lei pentru 5 minute in care mi-a recoltat 5 betisoare pentru secretii vaginale. Pt fiecare betisor introdus (in 30 de secunde) mi-a luat 50 de lei X 5 = 250 lei. Si 100 lei separat consultatia pentru ca m-a apasat de 2 ori cu mana pe burta. Nu am primit bon fiscal sau chitanta. Cabinetul nu respecta normele elementare de igiena. Striga pe hol (unde asteapta pacientii) diagnosticele. Era o femeie pentru intrerupere de sarcina si a inceput sa strige dupa ea: Hai cu avortul, sa va vedem cum sunteti. Hai cu avortul, intrati. Extrem de grabita si rastita. Precizez ca ea doar mi-a recoltat probele pentru secretii, iar pe acestea le-am dus la laborator (Synevo) unde am platit separat costul analizelor

Contact Dr. Bostan Madalina Doina

Adresa

Bulevardul 1 Decembrie 1918, 21, Suceava, Suceava

Telefon 0230.222.098 / 0230.520.412
Site web.clicknet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari