Dr. Borza Elena
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Borza Elena

Dr. Borza Elena - medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in colposcopie.

Dr. Borza Elena - medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

sectia III obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon : 021.330.50.91

Ai folosit serviciile Dr. Borza Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un adevarat OM (cu litere cat mai mari)
De Silviu GHITA pe 07 Noiembrie 2012

Recomand cu caldura acest doctor. Doamna doctor ne-a daruit dupa 2 ani de lupta darul cel mai de pret - un copil. Va multumim, si eu si sotia si cumnata (si ea ajutata enorm sa ajunga la acelasi rezultat). Doamna doctor a spus un lucru foooaaarte adevarat: "Medicii sunt mainile lui Dumnezeu" - va garantez ca acest medic este mana dreapta. Impresiile unora de om dur, inabordabil sunt facute pentru ca nu au reusit sa vada sub masca (uneori corecta in raport cu meseria) acestui OM de mare exceptie. Toata stima, doamna Borza.

Un adevarat medic specialist
De Popa Ana-Maria pe 01 Mai 2012

Dragelor, dna dr. Borza este un medic care se implica foarte mult in ceea ce face, urmareste sarcina cu foarte mare atentie, iti transmite acea stare de incredere ca totul este sub control si ca va fi bine, stare de care orice graviduta are nevoie. O recomand cu toata inima!

Contact Dr. Borza Elena

Adresa

Intre Garle, 10, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.330.50.91
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari