Dr. Bonea Diana
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bonea Diana

Dr. Bonea Diana, medic ginecolog, Maternitatea Baia Mare.

Dr. Bonea Diana, medic ginecolog, Maternitatea Baia Mare.

ginecologie

ginecologie

Maternitatea Baia Mare

0262.275.340 / 0262.205.100 interior 129

Ai folosit serviciile Dr. Bonea Diana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Despre dr Bonea
De Loredana pe 03 Mai 2018

Am nascut in 2008 cu dr bonea diana, un om extraordinar,acum sunt din nou însărcinată si voi naste tot cu ea.ma bucur ca pot sa contrazic gurile rele, dar acest doctor chiar isi face meseria cu placere, iar răspunsul dansei la plicul oferit a fost: multumesc, dar nu e cazul, har domnului am un salariu bun. De nebună lucrează in mai multe locuri? Bănuiesc ca, daca ar lua mita, n- ar fi cazul sa muncească atât...! Urat sa comentați după ce auziți de la altii! Tot respectul pentru acest om, care stie sa fie aproape de pacient

Vezi Facebook Gruppe :de vanzare in baiamare.
De Ela pe 21 August 2017

Nu am folosit srrviciile dansei, dar am citit despre ea. Dr.Bonea Diana si sotul ei i au mita pt.a si face meserie .Au eventual salarii prea mici pt. Nevoie lor. ?

Dr. Bonea Diana
De Mirela moldovan pe 21 Aprilie 2010

Am o parere buna despre d-na dr. Bonea- evident este o parere subiectiva - un om cald cu care se poate purta un dialog si care se implica in munca. Cred ca este omul potrivit la locul potrivit. Ma bucur ca meseria de ginecolog nu devine apanajul barbatilor. Succes in continuare si ma bucur ca practica in orasul nostru.

Contact Dr. Bonea Diana

Adresa

George Cosbuc, 48, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.275.340 / 0262.205.100 interior 129
Site www.spitaljbm.ro
Email spital@spitaljbm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari