Dr. Bonea Adrian
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bonea Adrian

Dr. Bonea Adrian, medic ginecolog, Maternitatea Baia Mare.

Dr. Bonea Adrian, medic ginecolog, Maternitatea Baia Mare.

ginecologie

ginecologie

Maternitatea Baia Mare

0262.275.340 / 0262.205.100 interior 129

Ai folosit serviciile Dr. Bonea Adrian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super medic
De Cristian nicoleta pe 19 Iulie 2017

Un medic foarte bun si un om extraordinar!Nu am intalnit un medic mai implicat si mai dedicat ca domnul doctor Bonea Adrian,foarte usor de comunicat cu dansul si foarte receptiv la cerintele pacientului.Experienta mea personala a fost una uimitor de placuta e o adevarata placere sa colaborezi cu un medic ca domnul doctor Bonea.

Mmm
De Maria pe 10 Octombrie 2016

Buna am si eu nevoie sa ma ajutati va rog sunt la a 6 a pierdere de sarcina si acum 4 zile am avut operatie (ghiuretaj)si azi dupa 4 zile mi-am facut test de sarcina si imi arata 1,2saptamani de sarcina..Va rog mult cum sa fac imi doresc din suflet Inca in copil.cum pot sa vb cu doctorul Adrian.so sunt in Paris.multumesc

Buna
De Sonia pe 10 Iunie 2015

Recomand ... Un doctor foarte bun si de treaba !

Dr. Bonea Adrian
De Lila pe 14 Martie 2011

Ai facut cezariana sau a fost o nastere normala? Cat ia dr. Bonea Adrian pentru o cezariana?

Dr. Bonea Adrian
De Cristina pe 16 Februarie 2011

Dr. Bonea, este un om special, disponibil oricand, eficient, il recomand.
Impresia este una foarte buna.

Dr. Bonea Adrian
De Grosan alexandra pe 12 Februarie 2011

Un medic deosebit care se ocupa cum trebuie de pacientele sale si e foarte comunicativ ceea ce conteaza mult credeti-ma, eu am nascut recent cu dansul si am fost foarte multumita de cum a decurs totul. Il recomand cu sinceritate.

Dr. Bonea Adrian
De Maria pe 08 Aprilie 2010

Il recomand din toata inima.

Contact Dr. Bonea Adrian

Adresa

George Cosbuc, 48, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.275.340 / 0262.205.100 interior 129
Site www.spitaljbm.ro
Email spital@spitaljbm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari