Dr. Bohiltea Roxana Elena
24 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Bohiltea Roxana Elena

Dr. Bohiltea Roxana Elena - medic specialist obstetrica - ginecologie, asistent universitar, competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, colposcopie, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Bohiltea Roxana Elena - medic specialist obstetrica - ginecologie, asistent universitar, competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, colposcopie, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medical City

luni 13:00 - 16:00;
marti 13:00 -21:00

pentru informatii sunati la numerele de telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50

Ai folosit serviciile Dr. Bohiltea Roxana Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Lipsa corectitudinii
De Nicoleta pe 27 Noiembrie 2017

Am fost sunata de la Clinica Provita, cu 24 ore inainte pentru a mi se anula programarea la consultatie pe care o facusem in urma cu o luna, in conditiile in care veneam din provincie. Motivul invocat a fost acela ca d na doctor Roxana Bojiltea are prea multe morfologii si ar intarzia prea mult daca ar sta si pentru mine...

nu recomand
De Rodica pe 22 Iunie 2017

Incearca sa para draguta dar nu urmareste decat sa incaseze
nu voi mai merge la acest medic

Recomand
De Mădălina pe 20 Februarie 2017

Am născut cu dna doctor acum trei săpt prin cezariană. Este un medic foarte bun,însă este foarte aglomerată și e nevoie de rabdare daca mergeti la ea. Și cine dorește o naștere naturală,nu prea sunt șanse cu dumneaei. Eu am fost multumita,desi mi-am dorit sa nasc natural. Are mana buna si e umana. Cu mine s-a purtat exceptional.

Dr bun dar clinicile scumpe
De Roxy pe 28 Iulie 2016

E un dr bun desi am simtit o cam rece si nu asculta pacientul.. Insa clinicile la care lucreaza sunt ultra scumpe...

NU Recomand Roxana Bohiltea
De Stefan U pe 02 Iunie 2016

Incerc sa imi fac loc printre aceste pareri pozitive si negative. La prima sedinta(in primavara) la Academica(cred ca cel mai scump cabinet de ginecologie) pt 800 ron ne-a tinut 5 minsi a parut extrem de grabita dar prietenoasa. Din pacate sarcina a oprit din evolutie a 2-a zi dupa consult. Si Doamna Bohiltea a putut sa isi mai faca timp de abia dupa 6 saptamani , fara sa ne recomande sa mergem la un consult in alta parte( din lacomie). Sotia mea sunand aproape zilnic pt o programare la acest doctor . Cand am ajuns in sfarsit din noula dansa si a vazut ca sarcina este oprita din evolutie, a inceput sa ne faca disperati si "sa nu mai gafaim" ca suntem tineri. Absolut abject si de neconceput - un monstru. Mai rau este ca a inceput sa dea vina pe sotia mea - ca de ce nu a venit mai devreme, ca ce medicamente a luat in aceasta perioada. Pentru ca a stat 6 saptamani cu sarcina oprita in evolutie sotia mea a avut complicatii serioase, necesitand mai multe operatii - complicatii de care dna Doctor nu s-a interesat absolut deloc. Pentru ca se faceau la stat si dansa nu avea niciun profit.
Un monstru de om, agtiat dupa bani Doamna Roxana Bohiltea.

Un medic de nota 1000
De Picu elena alexandra pe 15 Ianuarie 2015

Am doar cuvinte de lauda pentru dna doctor Bohaltea,este um medic exceptional, foarte bine pregatit si este un om incredibil. Am nascut cu dansa in martie 2014, desi am avut o sarcina cu probleme, a stiut cum si cand sa intrevina pentru a aduce pe lume un copil perfect sanatos si pt acest lucru o sa-i multumesc toata viata!

Respect
De Antoanela Dobromirovici pe 07 Noiembrie 2014

Am indragit-o pe doamna doctor din prima clipa. Este un profesionist desavarsit, de o modestie de care nu mai dau dovada foarte multi oameni, si nu in ultimul rand este o persoana care poarta cu demnitate calitatea de OM. O recomand cu multa caldura tuturor femeilor ce au nevoie de un ginecolog adevarat.

Dr. Bohiltea Roxana Elena
De Cristina pe 06 Mai 2014

Pe doamna doctor o gasiti si la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Dr. Bohiltea Roxana Elena
De Camelia pe 18 Aprilie 2014

Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti daca o pot gasi pe dna dr. Bohiltea si la un spital de stat, am de facut o operatie complicata si nu-mi permit costurile unei clinici private.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Dr. Bohiltea Roxana Elena
De Alexandra pe 26 Martie 2014

Tot respectul pentru Doamna Dr. Bohiltea. Un om si un medic, cum rar intalnesti in ziua de astazi.

Contact Dr. Bohiltea Roxana Elena

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 /
021.222.55.50
Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari