Dr. Boeru Calin
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Boeru Calin

Dr. Boeru Calin, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Boeru Calin, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica I

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Ai folosit serviciile Dr. Boeru Calin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Respect
De Alexandra pe 03 Noiembrie 2014

Ii multumesc pe aceasta cale domnului doctor Calin Boeru pentru grija pe care mi-a purtat-o in perioada sarcinii, desi a fost o sarcina fara nicio problema. Este singurul doctor pe care l-a intalnit caruia nu a fost nevoie sa ii dau nici macar 1 leu, si am fost tratata excelent in maternitate. Acum baietelul meu are 4 luni si este sanatos. Va multumim, domnule doctor!

Dr. Boeru Calin
De Monica pe 20 Noiembrie 2012

Un doctor foarte bun, nu il intereseaza deloc bani. Toata perioada sarcini, niciodata nu am fost chemata la cabinet, ci in maternitate. De cate ori am vrut sa ii dau bani, m-a refuzat. Am reusit pe toata perioda sarcini sa ii dau doar un milion si oricand as avea nevoie sincer tot la el, as apela.

Dr. Boeru Calin
De Ana radu pe 29 Martie 2012

Dr. Boeru nu are tarif. Am prietene care au nascut cu el si nu au avut bani sa-i dea si el a ramas acelasi.

E ok
De Radu ana pe 29 Martie 2012

Dr. Boeru are cabinet pe str. Cezar Boliac. Eu am doua nasteri prin cezariana cu dl. dr Boeru, la diferenta de 10 luni si jumatate si va asigur ca m-a tinut foarte atent sub observatie si copiii mei sunt foarte sanatosi. Baietelul s-a nascut la 7 luni si a fost trimis de urgenta la Bucuresti la Spitalul Giulesti. El m-a atentionat inca de la controlul celei de-a doua sarcini care sunt riscurile de a pastra acest copil, insa eu am fost cea care a insistat sa-l nasc. Am urmat cu mare atentie toate sfaturile sale, am luat tratamentul pe care mi l-a dat si la 7 luni, "m-a pacalit" si m-a adus la maternitate pentru a naste. si, ceea ce este foarte important: singurii bani pe care mi i-a luat au fost cei pe care ii datoram la cabinet, cu chitanta. Dupa ce am nascut primul copil m-am dus la cabinet sa-mi scoata firele si abia atunci i-am dat o suma modica, in semn de multumire si asta pentru ca mi-as fi dorit sa-i dau ceva in dar si nu am stiut ce prefera. Dupa a doua nastere, mama mea a vrut sa-i dea bani si nu a vrut sa-i primeasca, spunand ca imi vor trebui pe mai departe. Concluzia este ca banii nu reprezinta ceea ce-l defineste pe el ca om. si imi vine greu sa cred ca el ar cere vreo suma. In concluzie, va multumesc, domnule Doctor Boeru!

Cazul de la maternitatea din Ploiesti
De Mihai Madalina pe 23 Ianuarie 2012

Dragi cititoare si ma refer aici la cele care din noroc a-ti avut neplacerea sa nu treceti prin alte probleme create de acest " medic". Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea pe aceasta pagina cum si eu de altfel mi-am spus-o, dar mi-am spus-o sincer. Asta mi-a fost norocul la acest " medic" si bineinteles ca mi-am asumat cresterea acestui copil cu Sindrom Down. Familia mea merge pana la capat prin a-si face dreptate prin instanta, oricum este cale lunga pana acolo, dar cu ajutorul lui D-zeu vom invinge. Am pierdut la plangerea facuta la CMP deoarece o mana spala pe cealalta, dar mergem la CMR, daca nici acolo nu se face dreptate am dreptul sa-l chem in instanta pentru malpraxis.

Sunt multumita de dl doctor
De Niky pe 21 Decembrie 2011

Eu am nascut 2 copii cu dl dr. Calin Boeru, si am fost foarte multumita de dansul, s-a ocupat foarte bine de mine si in privinta la banii nu mi s-a parut foarte scump, peste tot sunt la fel preturile, si ma duceam si la maternitate cand era dansul de garda si se ocupa la fel de bine cu toate ca acolo nu ii dadeam nimic. Eu personal am incredere in dansul, dar mai este si norocul fiecaruia, niciodata nu l-am vazut suparat sau sa vorbeasca urat cum fac alti doctori, el tot timpul ma facea sa rad ca ma vedea mai speriata si asistentele lui de la cabinet sunt niste dragute, lucreaza chiar la maternitate in sala de nasteri.

Adresa cabinet Ploiesti
De Adriana pe 01 Decembrie 2011

Stie cineva care este adresa cabinetul particular al domnului dr. Calin Boeru din Ploiesti?

Dr. Boeru
De Marin Steluta pe 03 Noiembrie 2011

Contrar tuturor "barfelor" mie chiar mi-a salvat viata dr. Boeru in urma unei operatii dificile in anul 2010.Au trecut aproape 2 ani,timp in care m-a sustinut si m-a incurajat de cate ori a fost nevoie. Ii multumesc si ii voi fi recunoscatoare toata viata si il recomand din toata inima pentru profesionalismul de care da dovada.

Dr. Boeru Calin
De Alice pe 15 August 2011

Am citit ce ti s-a intimplat si m-am speriat. Eu sunt inscrisa la cabinetul particular. Nu stiu ce sa fac, sa renunt. Doresc sa nasc prin ceariana, dar nu pot da 2000 RON asa cum i-au dat alte mamici. Dr. Boeru are cele mai mari tarife. Tu ce bani i-ai dat?

Dr. Boeru Calin
De Mihai Madalina pe 25 Iulie 2011

Am mers la un control sa-mi constat banuiala de a fi insarcinata, mi s-a facut o fisa scrisa de mana prin care mi se aducea la cunostinta ca am de facut anumite controale, analize si medicatie. Urmare a acestor recomandari am mers la dr. Ionescu Tiberiu si mi-am facut 4D dupa care mi-am recoltat pentru dublu test la clinica Sante din Ploiesti. I le-am pus la dispozitie in vederea analizarii acestora, iar in cazul in care ar aparea probleme care sa-mi afecteze sarcina sau copilul, trebuie sa mi le aduca la cunostinta si sa-mi recomande un tratament pentru evitarea oricaror probleme ce ar putea sa ma afecteze pe mine si pe copilul meu. Dar dl. dr Calin Boeru nu m-a atentionat ca la buletinul de analize este _RISCUL CRESCUT PENTRU TRISOMIA 21 * PRIN TRANSLUCENTA NUCALA * fiind mai mare de nivelul cut off, ceea ce indica un risc crescut ptr. SINDROM DOWN, lucru care de altfel s-a confirmat in momentul nasterii. Buletinul de analiza nu mi-a fost citit cu profesionalism de catre dl. dr, creandu-mi un rau mie si familiei mele, copilul nascut cu o asemenea problema caruia toata viata lui cat si a mea ca mama trebuie sa-i asigur un tratament special. Imi pare nespus de rau ca am avut o incredere oarba in dl Dr. Boeru Calin fiind dezamagita de ceea ce s-a intamplat. Consider ca, lip[sa de profesionalism si neglijenta grasa de care a dat dovada cel putin in relatia cu mine si familia mea trebuie sub o forma sau alta rezolvata, mergand la colegiul medicilor si facant plangere, reprezentata in mod legal de catre dl Av. Zamfirescu. Daca nu se rezolva nimic la Ploiesti, mergem la colegiul medicilor pe tara, dupa care mergem pe cale judecatoreasca. Aaaaa, am uitat sa precizez ca a avut tupeul sa-i spuna avocatului meu ca el m-a anuntat, dar eu m-am incapatanat sa pastrez sarcina, sa-i fie rusine! Nu stie ca exista un Dumnezeu.

Contact Dr. Boeru Calin

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Telefon 0244.409.100;
Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari