Dr. Biris Marius
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Biris Marius

Dr. Biris Marius, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie de sarcina, Timisoara.

Dr. Biris Marius, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie de sarcina, Timisoara.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Crisan, Timisoara;

Ai folosit serviciile Dr. Biris Marius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic foarte competent
De Adriana Gheorghe pe 26 Aprilie 2012

Il recomand tuturor femeilor care sunt in cautare de un medic foarte bun. Mi-a salvat viata mea si a celor doi copii pe care i-am nascut cu el. Dupa Dumnezeu este primul om in care am incredere.

Dr. Biris Marius
De Viorica lia pe 10 Mai 2011

Am fost operata de dansul in urma cu un an si ma simt foarte bine.

Dr. Biris Marius
De ACVILINA APETRI pe 25 Ianuarie 2011

Eu am nascut 2 copii cu el si este un doctor extraordinar.

Dr. Biris Marius
De Eri clau pe 09 Noiembrie 2010

Eu nu de mult l-am cunoscut, de fapt de 3 luni sunt insarcinata. Dar sunt foarte multumita de el. Super doctor.

Dr. Biris Marius
De Alina pe 17 Octombrie 2010

Asculta cu atentie tot ce ai de spus. Merita toti banii.

Dr. Biris Marius
De Cristina pe 19 Iulie 2010

Foarte meticulos, explicatii amanuntite. Recomand cu caldura.

Dr. Biris Marius
De Ramona pe 04 Iunie 2010

Implicare totala. Il recomand cu caldura.

Contact Dr. Biris Marius

Adresa

-

Telefon 0256.481613
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari